Čiužinys Imperial

Čiužinys Imperial

179,00 €

24 cm aukščio dvipusis spyruoklinis čiužinys Imperial, viena pusė kieta, kita labai kieta. Čiužinys su 11 komforto zonų, su nuimamu užvalkalu.

Turime sandėlyje : Paskutinė prekė
Pristatymas per 2-10 d.d.
Išmatavimai
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

Ringuvos g. 51A, Kaune

Novatoriškas patentuotas „Family Zone“ vystymas, kuris vienu metu apima dviejų zonų variantus – išilginė ir skersinė. Išilginė zona skirta atskirti dvi čiužinio miegamąsias vietas pagal atramos standumą. Skersinė zona skirta atpalaiduoti visus kūno raumenis.

Kietosios plokštės technologija, skirta padidinti čiužinio šonų standumą ir pagerinti čiužinio našumą.

4 tipų nepriklausomos naujoviškos skirtingo diametro ir standumo padidinto elastingumo ANTINOISE+ Pocket spyruoklės, kurių aukštis 205-225 mm, supakuotos į atskirus 170-175 mm aukščio maišelius ir iš abiejų pusių padengtos neaustine medžiaga „SPUNBOND-PROTECT“.

Vienoje čiužinio pusėje yra kokoso pluoštas kartu su 10 mm natūraliu lateksu, kuris suteikia papildomo standumo. Kitoje čiužinio pusėje yra itin elastingos padidinto elastingumo, 25 mm aukščio, poliuretano putos, pagamintos su "Wave" technologija, naudojant unikalią pjovimo sistemą, sukuriant atpalaiduojantį masažo efektą.

Nuimamas užvalkalas su funkcija "Žiema-vasara" pagamintas naudojant naujovišką tūrinio susiuvimo technologiją - padidintą užvalkalo storį su masažo efektu.

Vienoje čiužinio pusėje - COMFORT BALTAS mikropluošto audinys, kuris turi padidintą šilumos laidumą ir gerą kvėpavimą.

Kitoje čiužinio pusėje - COMFORT PILKAS mikropluošto audinys (reljefinis). Užvalkalas pagamintas naudojant novatorišką tūrinio susiuvimo technologiją su sintetinių antialerginių pūkų 100 g/m2 sluoksniu, itin elastingų poliuretano putų sluoksniu ir neaustine medžiaga „SPUNBOND-PROTECT“.

Tai yra pirmasis užvalkalas, kuriame užvalkalo kraštas pagamintas iš veliūrinio audinio, dygsniuoto sintetinių antialerginių pūkų sluoksniu, itin elastingo poliuretano putų sluoksniu ir neaustinės medžiagos "SPUNBOND-PROTECT".

Čiužinys turi 14 komforto zonų, kurių pagalba čiužinys prisitaiko prie žmogaus kūno ir užtikrina ramų bei sveiką miegą.

Čiužinio aukštis: 24 cm.

Čiužinys atlaiko iki 180 kg svorį.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

2 Prekės

Charakteristikos

Aukštis (cm)
24
Čiužinio dydis
120x200 cm
140x200 cm
180x200 cm
Medžiaga
Kokoso sluoksnis
Natūralus lateksas
Poliuretano putos
Spyruoklės
Pocket
Čiužinio kietumas
Kietas
Labai kietas
Čiužinio savybės
Anatominis
Skalbiamas užvalkalas
Taip
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Customers who bought this product: