Naktinis staliukas Signal ET-001 Velvet Bluvel 14
Naktinis staliukas Signal ET-001 Velvet Bluvel 14 pilkos spalvos

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Naktinis staliukas Signal ET-001 Velvet Bluvel 14

93,00 €

Madingas ir šiuolaikiškas naktinis staliukas ET-001 su stalčiuku ir lentynėle aptrauktas švelniu veliūriniu audiniu.

pristatymas per 4-6 savaites
Kiekis

Ant staliuko viršaus pasidėsite naktinį šviestuvą, akinius, telefoną ar stiklinę vandens, lentynėlėje tilps skaitoma knyga, o stalčiuke - kitus po ranka reikalingus daiktus, kurių nenorite rodyti.

Stalčiukas neturi rankenėlių – tam skirtos pusmėnulio formos ertmės priekinėje fasado dalyje. Tai suteikia baldo išvaizdai išskirtinumo ir dailiai atrodo.

Jūsų patogumui, stalčiukas užsidaro tyliai, nes kaip ir visas baldas yra aptrauktas švelniu audiniu, kuris savo struktūra primena aksomą.

„Bluvel“ - šiek tiek blizgus, minkštas ir tankus veliūrinis audinys su ilgesniais plaukeliais. Tai baldinis audinys pasižymintis dideliu atsparumu dilimui, malonus liesti ir linkęs keisti atspalvį keičiantis apšvietimui ar braukiant ranka.

Staliukui panaudotą veliūrinį audinį labai lengva išlaikyti švarų – užtenka reguliariai jį išsiurbti ir nuvalyti šiek tiek drėgna šluoste.

Šis šiuolaikiškas naktinis staliukas ET-001 harmoningai derės prie tokiu pačiu audiniu apvilktų lovų.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
50
Gylis (cm)
35
Aukštis (cm)
42
Spalva
Pilka
Audinys
Veliūras
Medžiaga
MDF
Baldo stilius
Glamūrinis
Stalčių skaičius
1
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: