Žurnalinis staliukas Signal Silver B

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Silver B

95,00 €

Elegantiškas, išskirtinio dizaino žurnalinis staliukas Silver B su stikliniu stalviršiu ir sidabrinės spalvos rėmu.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Sidabrinės spalvos metalinis rėmas kontrastuodamas su tamsia stiklo spalva dar labiau atskleidžia nuostabų metalo žėrėjimą tiek natūraliame, tiek dirbtiniame apšvietime.

Kompaktiškų matmenų staliukas neužima daug vietos, todėl galima pasistatyti kaip šoninį staliuką ant kurio pasistatysite šviestuvą, vazas ar nuotraukų rėmelius.

Kvadratinis stiklinis viršus suteiks pakankamai vietos knygai, kompiuteriui ar kavos puodeliams pasidėti.

Jis pagamintas iš skaidraus grūdinto stiklo, kuris yra lengvai valomas bei atsparus įbrėžimams, o karštus indus galima dėti ant tokio stalviršio be baimės.

Grūdinimas padaro stiklą saugiu - duždamas ji pabyra nedideliais gabalėliais, o ne aštriomis galinčiomis sužeisti šukėmis.

Įdomi rėmo konstrukcija yra su trikampio formos blokeliais sudarančiais geometrinę figūrą panašią į deimantą. Tokia konstrukcija atrodo itin dekoratyviai, suteikia lengvumo, tačiau yra tvirta bei stabili.

Šis išskirtinio dizaino žurnalinis staliukas Silver B skirtas žmonėms, kurie savo interjere nori turėti praktišką, bet tuo pačiu prašmatnumo suteikiantį baldą.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
50
Plotis (cm)
50
Aukštis (cm)
53
Spalva
Sidabrinė
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Nerūdijantis plienas
Baldo stilius
Glamūrinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: