Pusbario kėdė Signal Cherry H-2 Velvet

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Pusbario kėdė Signal Cherry H-2 Velvet

79,00 €

Elegantiško dizaino, prašmatni pusbario kėdė Cherry H-2 Velvet su veliūriniu audiniu, dailiais audinio įtraukimais priekyje, minkšta sėdynė ir aukštomis kojomis iš tvirto metalo.

pristatymas 2024-08-13 - 2024-08-20
Kiekis

Daili kėdė su prabanga dvelkiančiu veliūriniu audiniu ir juodomis metalinėmis kojomis, taps modernaus ir stilingo valgomojo kambario akcentu, suteikiančiu šiai erdvei savitą stilių ir išbaigtumą.

Veliūrinis audinys – tai kokybiška medžiaga, suteikianti baldo paviršiui išskirtinio glotnumo ir švelnumo, todėl sėdėjimas jame yra itin malonus. Jis lengvai valosi, nesiglamžo, yra atsparus dilimui.

Užapvalintas į nedidelius porankius pereinantis atlošas, puoštas dekoratyviniais dygsniais įtrauktu audiniu.

Neaukštas atlošas patogiai palaikys apatinę nugaros dalį, o kėdė su tokiu atlošu lengvai tilps po virtuvės baru.

Pusbario kėdės aukštis pritaikytas virtuvėms su sala ir valgomiesiems su paaukštintu stalu, kurių vidutinis aukštis yra 90 cm.

Sėdimoji dalis ir atlošas užpildyti aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, užtikrins maksimalų sėdėjimo komfortą.

Metalinės kojos užtikrina kėdės tvirtumą ir stabilumą, todėl ji gali atlaikyti didesnę apkrovą.

Atrama kojoms padės atsisėsti ir pakilti nuo kėdės bei patogiai laikyti kojas sėdint.

Ši prašmatni pusbario kėdė Cherry H-2 Velvet, su minkštu atlošu, suteiks komfortiško atsipalaidavimo ilgų sėdėjimų metu, vakarojant su šeima ir draugais.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
56
Gylis (cm)
42
Spalva
Juoda
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Metalas
Baldo stilius
Glamūrinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: