Kaip įsikurti naujus namus
Kaip įsikurti naujus namus?

Kaip įsikurti naujus namus?

Pirmojo būsto pirkimas ar persikraustymas į naują vietą yra jaudinantis ir įtemptas gyvenimo etapas. Nauji namai dažniausiai reiškia naują pradžią ir tai, kas mus labiausiai domina - naujus stilingus baldus. Kartais naujų namų įrengimas gali pasirodyti šiek tiek neįveikiamas, nes gali būti daug erdvės, kurią turėsite užpildyti. Pirmiausia, atkreipkime dėmesį į kai kurias didžiausias klaidas, kurias daro žmonės, įrengdami naujus namus.

Neperpildykite. Vien todėl, kad turite visiškai naują tuščią erdvę, nereiškia, kad turite iš karto užpildyti, prikimšti ir priderinti kiekvieną erdvę ar kampelį. Pradėkite pamažu, o ne pirkdami viską vienu kartu, o vėliau galėsite papildyti.

Nepasitikėkite vien tik savo akimis. Tai nėra gera idėja renkantis baldus, ypač perkant internetu. ĮSIVAIZDAVIMAS, kad Jūsų nauja sofa ir kavos staliukas tiks, labai skiriasi nuo ŽINOJIMO - kad tiks, todėl apsisaugokite nuo rūpesčių, išsiaiškindami išmatavimus gerokai prieš pateikdami užsakymą.

Svajojate, kad vieną dieną namai atkartos stilingą aplinką iš žurnalų viršelių? Nors blizgių žurnalų nuotraukos atrodo nepriekaištingai - būkite realistai. Jei stengsitės, kad Jūsų kambarys atrodytų kaip katalogo puslapis, jis, deja, niekada nepateisins lūkesčių. Nepamirškite, kad namuose gyvenate Jūs ir tik Jums namai turi būti patogūs, jaukūs ir svetingi. Tačiau tai tikrai nereiškia, kad stulbinanti interjero aplinka neįmanoma.

Investuokite į kokybišką lovą, sofą ir valgomąjį stalą, kurie suteiks komforto ir erdvės Jūsų šeimai ilgus metus. Taigi, jei galite sau tai leisti, būtų labai protinga išleisti daugiau šioms pagrindinėms Jūsų naujųjų namų detalėms. Visi baldai yra svarbūs, bet šiuos Jūs naudojate dažniausiai ir laikote ilgiausiai, todėl norėsite pasirinkti tai, kas tarnaus ilgai.

Smarkiai išaugo baldų pirkimas internetu. Štai kodėl pilnas naujų namų įrengimas naujais baldais nebeturėtų būti vertinamas kaip brangi prabanga. Internete yra tiek daug baldų pasirinkimo. Įsirengdami namus, sutelkite dėmesį į vieną kambarį vienu metu, kad pernelyg nepervargtumėte. Paiešką galite pradėti naršydami internete, kad pamatytumėte, kokios formos ir stiliai patraukia Jūsų dėmesį.

Persikėlimas į naujus namus yra idealus laikas pagalvoti apie bet kokius papildomus baldus, kurie bus Jums naudingi. Jei spaudžiatės prie mažo valgomojo stalo, pats metas investuoti į stilingą išskleidžiamą stalą, kuris visus sutalpins. Jei niekada neturėjote savo valgomojo stalo - nėra geresnio laiko išsirinkti tokį, kuris tiktų Jums ir Jūsų naujiesiems namams.

Susipažinkite su savo erdve išmatuodami plotą, kad geriau suprastumėte savo naujųjų namų kambarių formą ir dydį. Jei išplanavimas labai skiriasi nuo Jūsų dabartinių namų, tuomet turėsite pasirinkti naujus baldus, kurie tiktų naujai namų erdvei, nes dabartiniai baldai gali nebetilpti. Daugelis pardavėjų nurodo baldų išmatavimus savo svetainėje, be to, yra daugybė patogių dydžių vadovų.

Norėdami geriau suprasti, ar Jūsų baldai tiks naujų namų erdvėje, siūlome pasinaudoti interjero dizaino programėlių pagalba. Jas galima lengvai atsisiųsti į savo telefoną. Programėlės pagalba, galite nustatyti baldų dydį ir mastelį kartu su kambario dydžiu. Šis procesas padės įsitinkinti, kad baldai tinka arba netinka Jūsų namams.

Taigi, Jūs jau turite savo svajonių namus, žinote, kuris kambarys yra kuris, viską išmatavote (įskaitant durų staktas). Apsiginklavę viskuo, ko reikia, gali kilti pagunda pirkti viską iš karto. Tačiau, tai yra viena baldų pirkimo klaida, kurios reikia vengti įrengiant naujus namus. Pirmiausia, pirkti visą iš karto, yra labai brangu. Siūlome pradėti pirkti pagrindinius, labiausiai reikiamus daiktus, taip užpildysite kambario erdvę. Vis dėlto, jei ir neperkate visko iš karto, tai nereiškia, kad pirmuosius kelis mėnesius vakarieniaudami turite sėdėti ant grindų. Pirmiausia sutelkite dėmesį į pagrindinius elementus, o vėliau galėsite pridėti visus priedus, kad Jūsų kambarys atrodytų dar jaukesnis.

Vienas iš būdų įsitikinti, kad laikotės esminių dalykų - numatyti savo biudžetą ir jo laikytis! Verta žinoti, kiek pinigų iš tikrųjų galite išleisti baldams. Na, o jei lieka likutis biudžete, galite nusipirkti papildomus elementus iš savo pageidavimų sąrašo be jokios kaltės, nes visi svarbiausi dalykai jau yra.

Pradėti nuo tuščios drobės nereiškia, kad turite nusipirkti viską iš tos pačios baldų kolekcijos. Kad suderintumėte visą kambario erdvę, siūlome pagalvoti apie naudojamų spalvų pasirinkimą. Jeigu jau turite sofą ir turite laisvos vietos kavos staleliui, pasvarstykite apie spalvas, tai padės sklandžiai viską susieti į visumą.

Daugelio naujų erdvių interjeras yra neutralus. Taigi, jei norite įnešti šiek tiek spalvų į savo namus, bet neturite laiko ar pinigų dekoruoti, rinkitės baldų spalvas, pavyzdžiui, ryškias valgomojo kėdes ar svetainės sofą - tai puikus būdas suteikti stilingumo!

Ir SVARBIAUSIA – smagiai! Persikėlimas į naujus namus turi savo rūpesčių ir streso, tačiau skirkite šiek tiek laiko pagalvoti apie namus, kuriuos kuriate sau ir savo šeimai. Namai, tai erdvė, kurioje kursite naujus prisiminimus. Tikimės, kad šie patarimai suteiks Jums naudos, o įsirenginėjant ar atnaujinant namus, reikiamus baldus rasite pas mus!

Add a comment

 (with http://)