Čiužinys Ekstra Hard

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Čiužinys Ekstra Hard

179,00 €

Extra Hard – tai anatominis dvipusis čiužinys su ANTINOISE Pocket spyruoklių bloku, kartu su itin elastingų poliuretano putų ir kokoso sluoksniu. 23 cm aukščio čiužinys, viena pusė minkšta, kita labai kieta.

Turime sandėlyje
Pristatymas per 2-10 d.d.
Pasirinkite čiužinio dydį
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

1. Urmo miestelyje, Žalioje galerijoje, 6 salėje; 2. Ringuvos g. 51A, Kaunas

Extra Hard – tai anatominis dvipusis čiužinys su ANTINOISE Pocket spyruoklių bloku, kartu su itin elastingų poliuretano putų ir kokoso sluoksniu. Extra Hard čiužinys tinka tiems, kurie mėgsta keisti miegamosios vietos kietumą priklausomai nuo fizinės būklės, įpročių ir klimato sąlygų.

Spyruoklinis blokas. Čiužinys pagamintas iš ANTINOISE Pocket spyruokliniu bloko, pagaminto naudojant naujausią aukštųjų technologijų, visiškai automatizuotą vieno iš pirmaujančių pasaulio gamintojų įrangą. ANTINOISE spyruoklinis blokas suteikia anatominę atramą kiekvienai jūsų kūno vietai. Spyruoklės yra vidutinio kietumo, 190 mm aukščio, supakuotos į atskirus 95 mm aukščio maišelius, veikiant slėgiui jos yra suspaustos, suteikiančios reikiamą elastingumo ir standumo rezervą. Kiekviena spyruoklė susispaudžia nepriklausomai nuo kitų. Šis spyruoklinis blokas suteikia taško elastingumą ir kūno atramą, atitinkančią apkrovą. Kaip izoliacinis sluoksnis tarp spyruoklių bloko ir čiužinio užpildų naudojama didelio tankio medžiaga „SPUNBOND-PROTECT“, kuri sumažina trintį tarp dengiamųjų sluoksnių ir čiužinyje esančio spyruoklių bloko, apsaugo gaminį nuo susidėvėjimo.

Minkšti užpildai. Vienoje spyruoklinio bloko pusėje yra kokoso pluošto sluoksnis, sujungtas su 10 mm natūralaus latekso, kuris suteikia papildomo standumo, ir itin elastingo padidinto elastingumo poliuretano putų sluoksnis 12 mm aukščio. Dėl kokoso sluoksnio šioje pusėje čiužinys turi itin kietą paviršių. Kitoje čiužinio pusėje yra itin elastingos padidinto elastingumo, 25 mm aukščio poliuretano putos, pagamintos su banga naudojant unikalią pjovimo sistemą, sukuria masažo ir „tempimo“ efektą stuburui, tuo pačiu leisdamos sumažinti raumenų įtampą, normalizuoti kraujotaką ir palaikyti raumenų elastingumą miego metu. Šios pusės gaminio paviršius kietas. Dėl skirtingo kietumo šonuose miegamąjį paviršių galite pasirinkti pagal savijautą ir nuotaiką. Be to, vidutinio kietumo čiužinio pusė sušildys šaltomis naktimis, o ant kietos pusės bus malonu ilsėtis karštą vasarą.

Čiužinys turi 9 komforto zonas. Kietoji pusė (zona) kokoso užpildo šone tolygiai paskirsto apkrovą visame horizontaliame čiužinio paviršiuje ir suteikia tikslinę atramą stuburui. Kūno svoris yra tolygiai paskirstytas ant čiužinio paviršiaus, o tai suteikia patogiausią atramą kūnui, todėl nereikia dažnai keisti miego padėties. Papildomos 5 standumo zonos, sudarytos iš unikalios zoninės pjovimo sistemos iš itin elastingų padidinto elastingumo poliuretano putų, maksimaliai atsižvelgia į žmogaus kūno fiziologiją. Dėl to stuburas kiek įmanoma atsipalaiduoja visose dalyse ir išsitempia (stuburo „tempimo“ efektas).

Siekiant pagerinti eksploatacines savybes, čiužinio perimetras sutvirtintas dėžute, pagaminta iš itin elastingo padidinto elastingumo poliuretano putų. Čiužinio gamybai naudojamos putų poliuretano putos yra sertifikuotos CertiPUR. Tai rodo gaminio ekologiškumą ir saugumą.

Specializuotoje Baltarusijos Respublikos bandymų laboratorijoje čiužinys buvo išbandytas dėl spyruoklių patvarumo ir minkštųjų elementų susitraukimo. Remiantis bandymų rezultatais, yra gaminio atitikties saugos standartams deklaracija. Mūsų gaminami čiužiniai atlaikė 29 000 būgno riedėjimo ciklų. O mūsų pačių laboratorijoje atlikti bandymai parodė, kad čiužinys atlaikė 30 000 ciklų su 180 kg apkrova. Tai garantuoja ilgą gaminio tarnavimo laiką.

Čiužinys yra dvipusis su funkcija "Žiema-vasara". Vienoje užvalkalo pusėje Elite audinys yra elastingas ir minkštas, malonus liesti ir gerai šildo šaltuoju metų laiku.

Kokoso pusėje yra trijų sluoksnių Breeze megztas audinys, medžiaga, pasižyminti puikia oro cirkuliacija ir padidintu šilumos laidumu, todėl karštą vasarą patogu ilsėtis. Visos medžiagos turi Baltarusijos Respublikos higienos sertifikatą.

Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir turi užtrauktuką. Išsaugo originalias savybes po plovimo. Jis apsaugo čiužinį iš visų pusių, prailgina jo tarnavimo laiką ir palaiko miegamosios zonos higieną. Dėl savo elastingumo užvalkalas kuo tvirčiau priglunda prie čiužinio paviršiaus.

Čiužinio aukštis 23 cm.

Čiužinys atlaiko iki 180 kg svorį.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

12 Prekės

Charakteristikos

Aukštis (cm)
23
Čiužinio dydis
140x200 cm
180x200 cm
Maksimali apkrova (kg)
180
Medžiaga
Alavijo/bambuko audinys
Kokoso sluoksnis
Natūralus lateksas
Poliuretano putos
Spyruoklės
Pocket
Čiužinio kietumas
Labai kietas
Vidutinio kietumo
Čiužinio savybės
Anatominis
Masažo efektas
Skalbiamas užvalkalas
Taip
Gamintojas
Baltarusija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: