Čiužinys Aktiv

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Čiužinys Aktiv

129,00 €

5 sluoksnių dvipusis vidutinio kietumo čiužinys Aktiv. Čiužinys su ANTINOISE Pocket spyruoklėmis

Turime sandėlyje : Paskutinė prekė
Pristatymas per 2-10 d.d.
Pasirinkite čiužinio dydį
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

Ringuvos g. 51A, Kaune

Anatominis dvipusis čiužinys Aktiv – tai čiužinys su ANTINOISE Pocket spyruokliniu bloku, kartu su itin elastingu poliuretano putomis. Išskirtinis čiužinio bruožas – kietumo lygiai, viena pusė vidutinio kietumo, kita vidutinė.

Spyruoklinis blokas. Čiužinys pagamintas iš ANTINOISE Pocket spyruokliniu bloko, pagaminto naudojant naujausią aukštųjų technologijų, visiškai automatizuotą vieno iš pirmaujančių pasaulio gamintojų įrangą. ANTINOISE spyruoklinis blokas suteikia anatominę atramą kiekvienai jūsų kūno vietai. Spyruoklės yra vidutinio kietumo, 190 mm aukščio, supakuotos į atskirus 95 mm aukščio maišelius, veikiant slėgiui jos yra suspaustos, suteikiančios reikiamą elastingumo ir standumo rezervą. Kiekviena spyruoklė susispaudžia nepriklausomai nuo kitų. Šis spyruoklinis blokas suteikia taško elastingumą ir kūno atramą, atitinkančią apkrovą. Kaip izoliacinis sluoksnis tarp spyruoklių bloko ir čiužinio užpildų naudojama didelio tankio medžiaga „SPUNBOND-PROTECT“, kuri sumažina trintį tarp dengiamųjų sluoksnių ir čiužinyje esančio spyruoklių bloko, apsaugo gaminį nuo susidėvėjimo.

Minkšti užpildai. Vienoje čiužinio pusėje panaudotas itin elastingas 20 mm aukščio poliuretano putplastis. Šios pusės čiužinio paviršius yra vidutinio kietumo. Kitoje čiužinio pusėje yra itin elastingos 24 mm aukščio poliuretano putos, pagamintos su banga naudojant unikalią pjovimo sistemą, sukuria masažo ir „tempimo“ efektą stuburui. Dėl to stuburas kiek įmanoma atsipalaiduoja visuose skyriuose ir išsitempia. Šioje pusėje čiužinys turi optimaliausią, vidutinio kietumo laipsnį. Dėl skirtingų čiužinio kietumo lygių, miegamąjį paviršių galite pasirinkti pagal savijautą ir nuotaiką.

Čiužinio gamybai naudojamos putų poliuretano putos yra sertifikuotos CertiPUR. Tai rodo gaminio ekologiškumą ir saugumą.

Specializuotoje Baltarusijos Respublikos bandymų laboratorijoje čiužinys buvo išbandytas dėl spyruoklių patvarumo ir minkštųjų elementų susitraukimo. Remiantis bandymų rezultatais, yra gaminio atitikties saugos standartams deklaracija. Čiužiniai atlaikė 29 000 būgno riedėjimo ciklų su 140 kg apkrova. Tai garantuoja ilgą čiužinio tarnavimo laiką. Dvipusis čiužinys gali atlaikyti dideles apkrovas, palaiko stuburą teisingoje padėtyje, taip pat mažina stuburo ir sąnarių įtampą.

Dvipusis užvalkalas su funkcija „Žiema-vasara“ pagamintas iš dviejų tipų audinių:

  • COMFORT PILKAS audinys yra lengvas ir lygus. Jis gerai sugeria drėgmę ir turi gerą šilumos laidumą, todėl karštu vasaros sezonu ant jo patogu ilsėtis.
  • COMFORT BALTAS audinys yra minkštas megztas audinys. Malonus liesti, gerai šildo šaltuoju metų laiku, pasižymi antistatinėmis savybėmis. Turi gražią išvaizdą.

Čiužinio užvalkalas yra nuimamas ir turi užtrauktuką. Išsaugo originalias savybes po plovimo. Jis kuo arčiau priglunda prie čiužinio paviršiaus ir apsaugo jį iš visų pusių, prailgindamas jo tarnavimo laiką ir išlaikydamas miegamosios vietos higieną.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

2 Prekės

Charakteristikos

Aukštis (cm)
15
Čiužinio dydis
90x200 cm
120x200 cm
140x200 cm
160x200 cm
180x200 cm
Maksimali apkrova (kg)
120
Medžiaga
Megztas audinys
Poliuretano putos
Poliuretano putplastis
Spyruoklės
Pocket
Čiužinio kietumas
Vidutinio kietumo
Čiužinio savybės
Antialerginis
Žiema/vasara
Skalbiamas užvalkalas
Taip
Gamintojas
Baltarusija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: