Drabužių kabykla Signal Ferro
Drabužių kabykla Signal Ferro juodos spalvos su sidabru

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Drabužių kabykla Signal Ferro

52,00 €

Itin puošni drabužių kabykla Ferro pagaminta iš juodos spalvos metalo su sidabro spalvos viršūne ant kurios keliais lygiais ratu išdėstyti kabliukai.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Tokia drabužių kabykla bus puikus interjero akcentas prieškambaryje, laukiamajame ar biure.

Dekoratyvi ir funkcionali kabykla, idealiai tinka tvarką ir originalumą vertinantiems žmonėms.

Juodos spalvos karkasas pagamintas iš tvirto metalo puikiai dera su sidabro spalvos viršūne, kuri lyg karūna apvainikuoja bei suteikia blizgesio ir elegancijos.

Didelis metalinių baldų privalumas – ilgaamžiškumas, kurį įvertinsite per ilgus naudojimo metus.

Apvalus pagrindas užtikrina konstrukcijos stabilumą, o kelių lygių kabliukų išdėstymas išsprendžia paltų, striukių ir įvairių aksesuarų pakabinimo problemą.

Kabyklą labai lengva surinkti ir nereikia gręžti skylių sienoje ar atlikti kitų sudėtingų montavimo procedūrų. Ji nėra niekaip pritvirtinama, todėl lengvai perkeliama iš vienos vietos į kitą.

Drabužių kabykla Ferro harmoningai susilies su jaukia Jūsų namų įėjimo erdve.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
30
Aukštis (cm)
173
Spalva
Juoda
Sidabrinė
Medžiaga
Metalas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)