Fotelis-reglaineris Beo 1
  • Išpardavimas!

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis-reglaineris Beo 1

559,00 €

Jaukus ir patogus fotelis reglaineris Beo su aukštomis, įdomios formos, metalinėmis kojelėmis.   

Pristatymas per 1-2 mėnesius

Audinio kategorija

Kolekcija

Kiekis

Fotelis reglaineris Beo - tai grakštus, elegantiškų linijų, interjero neapkraunantis baldas, kurio dizainas patrauks kiekvieno žvilgsnį.

Erdvi sėdimoji dalis, aukšta medžiagų kokybė, tiesios linijos ir nepriekaištinga apdaila, praturtinta dailiomis dekoratyvinėmis siūlėmis - sukuria išskirtinį dizainą, bei padeda pajusti geriausią poilsio komfortą.

Pusiau nuleidžiamas atlošas ir į viršų pasikelianti kojų atrama - papildomas privalumas, kuris tikrai patiks atsipalaiduoti mėgstantiems žmonėms.

Ši funkcija išskleidžiama rankiniu būdu ir turi du atlošimo lygius. Maksimalus gylis atlenkus yra 169 cm.

Fotelis aptrauktas kokybišku, maloniu liesti ir trinčiai atspariu veliūriniu audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui.

Kontūriniai, šiek tiek kampuoti porankiai suteikia patogią atramą rankoms, o „sparnai“ abipus atlošo - atramą galvai. Jų paskirtis suteikti privatumo jausmą, apsaugoti nuo skersvėjų ir sulaikyti židinio šilumą toje vietoje, kur sėdės žmogus.

Aukštos, plonos ir kampuotos, įmantrios formos kojelės su nedidele pėdele apačioje suteikia baldui originalaus išskirtinumo.

Kojelės yra 15 cm aukščio, todėl bus lengva išvalyti po baldu susirenkančias dulkes.

Sukomplektuokite šį fotelį su sofa Beo iš tos pačios kolekcijos ir susikurkite jaukią poilsio oazę.

Platus audinių spalvų pasirinkimas, todėl galėsite neriboti savęs ir pasirinkti spalvas, kurios jums labiausiai tiks ir patiks.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Gala Collezione - aukščiausios klasės baldų gamintoja. Kokybiškos, modernios technologijos, šiuolaikiškas išskirtinis dizainas, garantuoja ne tik estetinį grožį, ilgaamžiškumą, bet ir aukštą GALA gaminių kokybę.

Charakteristikos

Plotis (cm)
103
Gylis (cm)
93
169
Aukštis (cm)
109
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
48
Sėdimosios dalies gylis (cm)
56
Miegamoji dalis
Nėra
Spalva
Pasirinkimas iš paletės
Audinys
Išsirinkite patys
Baldo stilius
Modernus
Kojelės
Metalas
Funkcija
Reglaineris
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: