Fotelis Polly 1
  • Išpardavimas!

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis Polly 1

379,00 €

Klasikinio dizaino fotelis Polly su aukštomis medinėmis kojelėmis, komfortiškam Jūsų poilsiui. 

Kojelių spalva
Priedų suma:
Pristatymas per 1-2 mėnesius

Audinio kategorija

Kolekcija

Kiekis

Elegantiškas fotelis Polly puikiai tiks ne tik namų bet ir komercinių patalpų interjeruose, tokiuose kaip biurai, viešbučiai ar grožio salonai. 

Aptakios linijos harmoningai pereina iš porankių į atlošą sudarydamos savotiškas „ausis“ skirtas patogiai atremti galvą.

Atlošas išformuotas taip, kad priglustų prie kūno ir suteiktų tinkamą atramą nugarai, todėl nejausite jokio diskomforto.

Porankiai yra paminkštinti, todėl patogiai pasidėsite rankas ir atpalaiduosite raumenis.

Atlošas ir sėdynė užpildyti aukšto elastingumo putų poliuretanu, kuris tolygiai paskirsto kūno svorį ir lengvai atsistato į pradinę padėtį.

Fotelio korpusas tvirtai stovi ant vidutinio aukščio (21 cm) kojelių, kurias galite pasirinkti: medinės su puošniais metaliniais galiukais, ar medines, kokios norite spalvos.

Tokios kojelės užtikrina fotelio stabilumą ir ilgaamžiškumą bei yra labai praktiškos, nes lengvai išvalysite po baldu susirenkančias dulkes.

Taip pat galite susikurti visą svetainės baldų komplektą, šį fotelį sukomplektavę su kitais tos pačios kolekcijos baldais.

Ar pilkas atspalvis Jums per nuobodus? Ne bėda, išsirinkite mėgstamą spalvą iš gausaus audinių pasirinkimo ir susikurkite baldą derantį prie Jūsų interjero.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Gala Collezione - aukščiausios klasės baldų gamintoja. Kokybiškos, modernios technologijos, šiuolaikiškas išskirtinis dizainas, garantuoja ne tik estetinį grožį, ilgaamžiškumą, bet ir aukštą GALA gaminių kokybę.

Charakteristikos

Plotis (cm)
88
Gylis (cm)
92
Aukštis (cm)
105
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
48
Miegamoji dalis
Nėra
Spalva
Pasirinkimas iš paletės
Audinys
Išsirinkite patys
Medžiaga
Poliuretano putos
Baldo stilius
Moderni klasika
Kojelės
Mediena
Daiktadėžė
Nėra
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: