Fotelis PMW-RUB-1
  • Išpardavimas!
Fotelis PMW-RUB-1

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis PMW-RUB-1

429,00 €

Smaragdinės žalios spalvos fotelis PMW-RUB-1 su chromuotomis kojelėmis  ir atlenkiama atrama galvai.

Priedų suma:
Pristatymas per 1 mėnesį

Audinio kategorija

Kolekcija

Kiekis

Sidabro spalvos metalinės kojelės, švelnus aksominis apmušalas ir dekoratyvios vertikalios siūlės - visa tai, sukuria tikrą interjero puošmeną. 

Didelė galvos atrama ne tik graži, bet ir funkcionali, galėsite patogiai atsiremti, nes ji yra reguliuojama.

Įdomiai lenktos chromo spalvos nerūdijančio plieno kojelės ne tik gerai atrodo, bet ir yra tvirtos bei užtikrina puikų stabilumą.

Aukštos kojelės suteikia baldui lengvumo ir palengvina švaros palaikymą po juo. Čia lengvai tilps dauguma rinkoje esančių valymo robotų.

Sėdimoji dalis garantuoja aukštą komfortą, nes pagaminta iš kokybiško HR putų poliuretano ir dvigubų spyruoklių  (bonel ir banguotos).

Elegantiškas fotelis gali būti pastatomas svetainėje prie sofos arba kaip atskiras baldas vestibiulyje ar miegamajame, norint sukurti jaukų skaitymo kampelį.

Platus audinių ir jų spalvų pasirinkimas - galėsite neriboti savęs ir pasirinkti audinius ir spalvas, kurios jums labiausiai tiks ir patiks.

Kokybė, elegancija ir komfortas – įsitikinkite patys!

Lenkijos gamintojo PMW baldai patraukia dėmesį savo precizišku atlikimu - kiekvienas elementas itin kruopščiai apgalvotas, todėl sofos, minkštieji kampai ir foteliai atrodo moderniai ir elegantiškai. Baldai yra įvairių dydžių, turintys daugybę opcijų, funkcionalūs ir ilgaamžiai.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
86
Gylis (cm)
87
Aukštis (cm)
100
Aukštis su galvos atrama (cm)
105
Spalva
Pasirinkimas iš paletės
Audinys
Išsirinkite patys
Baldo stilius
Modernus
Kojelės
Metalas
Funkcija
Reguliuojama galvos atrama
Spyruoklės
Bonnell
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: