Fotelis PIN-EMI

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis PIN-EMI

119,00 €

Ypatingai patogus, minkštas fotelis su aukštomis dažytomis natūralios medienos kojelėmis. Fotelis PIN-EMI taps Jūsų kambario išskirtiniu akcentu!

Pristatymas per 1-2 mėnesius
Pasirinkite audinį
  • Swing 18
  • Swing 7
  • Swing 20
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

Ringuvos g. 51A, Kaune

Šiuolaikiškas, stilingas ir patogus fotelis PIN-EMI aptrauktas veliūriniu vienspalviu gobelenu su juodomis medinėmis kojomis.

Šis dailus krėslas prabanga dvelkiančiu veliūriniu audiniu iškart atras vietą Jūsų namuose. Jis lyg interjero dizaino elementas, suteikiantis erdvei savitą stilių ir išbaigtumą.

Plati sėdimoji dalis ir minkštas atlošas užpildyti aukštos kokybės, elastingų poliuretano putų užpildu, kuris užtikrins ypatingą komfortą, stabilumą, minkštumą ir ilgalaikį eksploatavimą.

Dėl aukštų, medinių kojų šis fotelis labiau primena kėdę, todėl dažniausiai naudojamas kaip stilistinis interjero akcentas, tačiau tai yra tvirtas ir patogus baldas, tinkamas atsipalaidavimui su mėgstama knyga ir puodeliu kvapnios arbatos.

Fotelio karkasas ir vidinė konstrukcija pagaminti iš aukštos kokybės medžio masyvo ir fanieros, o kojos pagamintos iš medžio masyvo.

Šis patogus fotelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl tarnaus ilgus metus.

SWING - veliūrinis, minkštas ir malonus liesti  audinys. Audinys atsparus trinčiai. Martindeilo testas: 45 000 ciklų, audinio storis 290 g/m². Pilingo testas: 5

Visi baldai pristatomi nesurinkti, originalioje gamintojo pakuotėje. Prie baldų yra pridedama surinkimo instrukcija.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Išmatavimai:

  • Plotis: 83 cm.
  • Gylis: 63 cm.
  • Aukštis: 65 cm.

Charakteristikos

Plotis (cm)
83
Gylis (cm)
63
Aukštis (cm)
65
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
44
Sėdimosios dalies gylis (cm)
56
Spalva
Garstyčių
Juoda
Pilka
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Faniera
Mediena
Poliuretano putos
Gamintojas
Baltarusija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: