Fotelis Signal Carmen Velvet Bluvel 19
Fotelis Signal Carmen Velvet Bluvel 19 juodos spalvos

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis Signal Carmen Velvet Bluvel 19

121,00 €

Elegantiško dizaino, komfortiškas fotelis Carmen aptrauktas švelniu, vienspalviu veliūriniu audiniu suteikiančiu jaukios prabangos įspūdį.

pristatymas 2024-08-05 - 2024-08-12
Kiekis

Puošnumo jam suteikia atlošas dekoruotas dailiai įspaustomis sagutėmis aptrauktomis tuo pačiu audiniu. Jos atlieka ne tik dekoratyvinę funkciją, bet ir sutvirtina baldo apmušimą.

Veliūrinis audinys – tai kokybiška medžiaga, suteikianti baldo paviršiui išskirtinio glotnumo ir švelnumo, todėl sėdėjimas jame yra itin malonus. Šiam audiniui būdingas subtilus mirgėjimo efektas, kurį galima pastebėti keičiantis apšvietimui.

Dar vienas audinio privalumas – hidrofobinė technologija neleidžianti susigerti skysčiams ir palengvinanti audinio valymą.

Aukštos, iš medžio masyvo pagamintos kojelės yra tvirtos, suteikia šiam foteliui stabilumo bei grakštumo. Tokios kojelės atlieka ne tik dekoratyvinę funkciją, bet ir yra praktiškos, nes lengvai išvalysite po baldu susirenkančias dulkes.

Plati sėdimoji dalis užpildyta aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, kuris užtikrins ypatingą komfortą, stabilumą, minkštumą ir ilgalaikį eksploatavimą.

Nors toks fotelis dažniausiai naudojamas kaip stilistinis interjero akcentas, tačiau tai yra tvirtas ir patogus baldas, tinkamas atsipalaidavimui su mėgstama knyga ir puodeliu kvapnios arbatos.

Šis komfortiškas fotelis Carmen pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl tarnaus ilgus metus.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
72
Gylis (cm)
75
Aukštis (cm)
99
Spalva
Juoda
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Mediena
Poliuretano putos
Baldo stilius
Klasikinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: