Supamas krėslas Signal Hoover Velvet Tap.179

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Supamas krėslas Signal Hoover Velvet Tap.179

205,00 €

Jaukus, mielas ir patogus supamas krėslas Hoover sužavės visus, kurie mėgsta atsipalaiduoti supantis.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Supimasis mus lydi nuo vaikystės, kai mus supdavo lopšyje, vėliau patys į dangų kildavome sūpuoklėse. Suaugus supimasis būdavo ne tik pramoga, bet ir tapdavo ritualinių apeigų dalimi aprėpiantis gamtą ir žmogų. Tikėta, kad jis duos gerą derlių, pagerins sveikatą bei suteiks jėgų.

Šiuolaikinis supamas krėslas Hoover taps puikia vieta poilsiui, leis pasimėgauti maloniu ir ramiu lingavimu, pailsėti po sunkios dienos.

Jame yra viskas, ko reikia norint patogiai sėdėti – aukštas šiek tiek išlenktas atlošas, tinkamame lygyje esantys minkšti porankiai, plati sėdynė bei pritaikytas aukštis atsisėdimui.

Stilinga tamsiai pilka spalva labai gražiai atsiskleidžia derinyje su natūralaus ąžuolo medžio spalva. Toks derinys puikiai tiks bet kokiame interjere.

Baldas aptrauktas kokybišku, maloniu liesti ir trinčiai atspariu veliūriniu audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui. Jam būdingas subtilus blizgesys pastebimas keičiantis apšvietimui.

Pagrindas pagamintas iš ąžuolo medienos ir juodos spalvos metalo yra tvirtas, stabilus, galintis atlaikyti didesnes apkrovas.

Šis krėslas sukurs žavingą poilsio kampelį, kuriame galėsite skaityti knygas ar tiesiog ilsėtis po darbo dienos.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
70
Gylis (cm)
80
Aukštis (cm)
106
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
54
Spalva
Oranžinė
Audinys
Gobelenas
Baldo stilius
Moderni klasika
Funkcija
Supimosi funkcija
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: