Fotelis reglaineris Signal Pegaz Velvet M Bluvel 14

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis reglaineris Signal Pegaz Velvet M Bluvel 14

336,00 €

Norite mėgautis išskirtiniu poilsiu savo namuose? Tuomet Jums patiks šis komfortiškas elektrinis fotelis reglaineris Pegaz su masažo funkcija.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Patogiai įsitaisius ant šio fotelio su išskleidimo funkcija - pailsės visas jūsų kūnas, nes galėsite išsitiesti kojas bei turėsite tinkamą atramą savo kaklui, nugarai ir pečiams.

Valdymas yra labai paprastas, nes pakanka paspausti mygtuką, esantį dešinėje kėdės pusėje, ir nustatysite gulėjimo padėtį pagal individualius poreikius.

Šiame ergonomiškame fotelyje sumontuoti specialūs varikliai, sukeliantys pulsaciją net aštuoniose masažo zonose. Masažo metu fotelis skleidžia jam būdingą garsą.

Prie kėdės pritvirtintu nuotolinio valdymo pulteliu galėsite pasirinkti kūno zonas, masažo intensyvumą, laiką.

Pulsuojančių masažuoklių privalumas, kad jei jais nesinaudojame - masažuokliai nejuntami. Fotelis tiesiog tampa standartiniu laisvalaikio foteliu.

Baldas aptrauktas kokybišku, maloniu liesti ir trinčiai atspariu veliūriniu audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui.

„Bluvel“ - šiek tiek blizgus, minkštas ir tankus veliūrinis audinys su ilgesniais plaukeliais, suteikiančiais prabangos ir elegancijos. Audinys pasižymi dideliu atsparumu dilimui, malonus liesti ir linkęs keisti atspalvį keičiantis apšvietimui.

Minkštas atlošas su trimis ergonominėmis zonomis yra užpildytas aukšto elastingumo putų poliuretanu, leis patogiai sėdėti ar gulėti labai ilgą laiką.

Šis fotelis reglaineris Pegaz padės visiškai atsipalaiduoti po sunkių dienos darbų, belieka tik į rankas pasiimti mėgstamą knygą.

Specifikacija:

  • elektra reguliuojamas atlošas ir kojų atrama;
  • net aštuonios masažo zonos;
  • valdymas pulteliu;
  • hidrofobinis veliūrinis audinys;
  • tvirta metalinė konstrukcija;
  • poliuretano putų užpildas;
  • maksimali apkrova 150kg;
  • Fotelio svoris 35 kg;
  • prekė bus pristatyta nesurinkta.


    A - 102, B - 64, C - 47, D - 53, E - 88-160 cm

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
64
Gylis (cm)
88
160
Aukštis (cm)
102
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
47
Spalva
Pilka
Audinys
Veliūras
Funkcija
Masažo funkcija
Reglaineris
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: