Fotelis reglaineris Signal Neptun Velvet 52

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis reglaineris Signal Neptun Velvet 52

273,00 €

Funkcionalus, komfortiškas, prabangiai atrodantis fotelis reglaineris Neptun su elektra valdoma išskleidimo funkcija ir USB jungtimi.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Tai itin patogus baldas Jūsų maksimaliai relaksacijai, kurią užtikrins tobulai profiliuotas atlošas, minkšta sėdynė ir patogūs porankiai.

Fotelis turi nuleidžiamą atlošą ir į viršų pasikeliančią kojų atramą reguliuojamą šone esančiu valdikliu – tam tereikia prisijungti prie elektros tinklo.

Valdikliu susireguliuosite sau idealiai tinkančią padėtį, nes atlošas turi daug pasvirimo padėčių. 

Atlošas, sėdynė ir kojų atrama užpildyti minkštu ir lanksčiu, aukšto elastingumo putų poliuretanu, kuris suteiks stangrumo ir jaukumo jausmą, leis minkštai ir patogiai sėdėti labai ilgą laiką.

Baldas aptrauktas kokybišku, maloniu liesti ir trinčiai atspariu veliūriniu audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui.

„Bluvel“ - šiek tiek blizgus, minkštas ir tankus veliūrinis audinys su ilgesniais plaukeliais, suteikiančiais prabangos ir elegancijos. Audinys pasižymi dideliu atsparumu dilimui, malonus liesti ir linkęs keisti atspalvį keičiantis apšvietimui.

Tvirtumo suteikia metalinis rėmas, pasižymintis ypatingu atsparumu mechaniniams pažeidimams.

Papildomas privalumas: įmontuota USB jungtis galėsite pasijungti mobilųjį telefoną, planšetę ar elektroninę knygų skaityklę.

Šis fotelis reglaineris Neptun yra puikus pasirinkimas žmonėms, vertinantiems aukštą kokybę, rafinuotą dizainą ir neįtikėtiną komfortą.

       Specifikacija:

  • elektra reguliuojamas atlošas ir kojų atrama;
  • USB jungtis;
  • tvirta metalinė konstrukcija;
  • poliuretano putų užpildas;
  • maksimali apkrova 150kg;
  • prekė bus pristatyta nesurinkta.


    A - 96, B - 76, C - 48, D - 57, E - 94-160 cm

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
76
Gylis (cm)
94
160
Aukštis (cm)
96
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
48
Sėdimosios dalies gylis (cm)
57
Spalva
Alyvinė
Audinys
Veliūras
Funkcija
Reglaineris
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: