Fotelis Signal Lord Coral WM 25
Fotelis Signal Lord Coral WM 25 gėlėtas

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis Signal Lord Coral WM 25

242,00 €

Elegantiškas, klasikinio dizaino fotelis Lord Coral su medinėmis kojelėmis, aukštu atlošu, patogiais porankiais ir puošniu gėlėtu apmušimu.

pristatymas 2024-07-22 - 2024-07-29
Kiekis

Klasikinio dizaino gėlėtas fotelis Lord Coral patiks žmonėms, vertinantiems eleganciją, nestandartines dekoracijas ir gėlių kompozicijas.

Gėlės yra grožio ir subtilumo sinonimas, todėl jos taip dažnai yra įvairių tipų interjero dizaino elementas.

Angliško stiliaus CORAL kolekciją sudaro gražiais gėlių raštais marginti, labai švelnūs ir malonūs liesti, aukštos kokybės SOFT TOUCH audiniai idealiai tinkantys minkštiems baldams.

Audinio raštai atspausdinti aukščiausios kokybės spauda su labai didele raiška, gražiomis, ryškiomis ir pastelinėmis spalvomis.

Baldas ne tik labai dailus, bet ir patogus bei ergonomiškas, leis išlaikyti taisyklingą sėdėjimo padėtį labai ilgą laiką.

Aukštas atlošas su „ausimis“ šonuose į kurias bus patogu atremti galvą ilsintis po ilgos dienos.

Fotelio stabilumą užtikrins tvirtos, dailiai nusmailėjančios kojelės pagamintos iš venge spalvos buko medienos.

Dekoratyvus, gėlėtas fotelis net ir monotoniškiausią kambarį pavers išskirtiniu. Jis tiks beveik visuose interjeruose, suteikdamas gaivos dvelksmo ir vasariškos nuotaikos.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
75
Gylis (cm)
85
Aukštis (cm)
101
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
41
Sėdimosios dalies gylis (cm)
56
Spalva
Marga
Audinys
Gobelenas
Medžiaga
Mediena
Poliuretano putos
Baldo stilius
Bohemiškas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: