Kėdė Signal Prince Velvet Tap.195

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Kėdė Signal Prince Velvet Tap.195

99,00 €

Karališki baldai - karališkam interjerui!

Unikalaus dizaino Prince Velvet valgomojo kėdė – tai baldas, kuris interjerui suteiks iškilmingumo, rafinuotumo ir prabangos.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Aukštas, šiek tiek profiliuotas atlošas ir įmantriai išriestos, sidabro spalvos kojos primena senovines karališkas kėdes, tačiau yra pagamintos šiuolaikišku, moderniu stiliumi.

Masyvi kėdė aptraukta švelniu kaip aksomas audiniu o atlošas dekoruotas vertikaliomis siūlėmis suteikiančiomis estetiško puošnumo.

Veliūrinis apmušalo audinys yra su švelniu, maloniu liesti pūkeliu, tad sėdėti ant tokiu audiniu aptraukto baldo bus labai jauku. Dar vienas audinio privalumas – hidrofobinė technologija neleidžianti susigerti skysčiams ir palengvinanti audinio valymą.

Pilka audinio spalva lengvai derinama su kitomis spalvomis. Ji interjerui įneša ramybės, skonio, o derinyje su sidabru – prabangos.

Minkšta sėdynė ir atlošas užpildyti aukštos kokybės, standžiu putų poliuretanu, užtikrinančiu komfortišką sėdėjimą kasdieninio naudojimo metu.

Efektingos kojos pagamintos iš tvirto chromuoto metalo. Nors jos masyvios, tačiau švelniai išriestos linijos suteikia joms elegantiško grakštumo.

Ši, itin dekoratyvi valgomojo kėdė Prince Velvet, tikrai atras vietą klasikinio ar glamūrinio stiliaus gerbėjų širdyse ir namuose.

Prie kėdžių puikiai derės nuotraukose matomi juodas arba baltas stalai „Prince“.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
48
Gylis (cm)
61
Aukštis (cm)
100
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
50
Spalva
Chromas
Šviesiai pilka
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Metalas
Poliuretano putos
Baldo stilius
Glamūrinis
Moderni klasika
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: