Kėdė Signal Brando

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Kėdė Signal Brando

55,00 €

Itin estetiška ir žavinga medinė kėdė Brando su paminkštinta pilkos spalvos sėdyne, žmonėms mėgstantiems klasiką ir minimalizmą.

pristatymas 2024-08-14 - 2024-08-21
Kiekis

Stabilus, medinis ąžuolo spalvos rėmas puikiai dera su pilkais apmušalais, sukurdamas madingą ir patrauklų derinį, kuris visada atrodys šiuolaikiškai.

Graži medienos tekstūra suteikia šilumos, kuria jaukią atmosferą, spinduliuoja harmoniją ir ramybę.

Pilka spalva puikiai dera su visomis spalvomis. Ji neatsibos ir neišeis iš mados. Ši spalva yra neutrali, nedirgina akies bei turi raminantį poveikį žmogui.

Aukštas atlošas su klasikiniu anatominiu išlenkimu puikiai priglunda prie nugaros, taip užtikrindamas sėdėjimo komfortą.

Paminkštintas atlošas ir sėdynė aptraukti kokybišku, maloniu liesti ir trinčiai atspariu pilkos spalvos audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui.

Audinys padengtas specialiu apsauginiu hidrofobiniu sluoksniu, kuris neleidžia skysčiams susigerti į jį.

Kėdės rėmas pagamintas iš natūralios kaučiuko medienos, kuri pagal kietumą ir stabilumą primena ąžuolą. Yra ypač stipri ir atspari dėvėjimuisi, todėl iš jos gaminami kokybiški ir ilgaamžiai baldai.

Ši neutralių spalvų medinė kėdė lengvai priderinama bet kokio stiliaus virtuvėje ar valgomajame.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
45
Gylis (cm)
40
Aukštis (cm)
76
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
45
Spalva
Pilka
Ruda
Audinys
Gobelenas
Medžiaga
Mediena
Baldo stilius
Moderni klasika
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: