Kėdė Signal Colin B Velvet 19

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Kėdė Signal Colin B Velvet 19

69,00 €

Glamūrinio stiliaus, komfortiška kėdė Colin aptraukta švelniu aksominiu audiniu su dekoratyviu rombo formos motyvu priekinėje dalyje. 

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Ši komfortiška kėdė Colin puikiai tiks ne tik svetainėje ar valgomajame, bet ir miegamajame, darbo kambaryje, biure ar net kavinėje.

Patogiai išgaubtas, į nedidelius porankius pereinantis, kėdės atlošas užtikrina aukštą sėdėjimo komfortą, o rombais dygsniuotas audinys atrodo itin stilingai ir prabangiai.

Kėdė aptraukta kokybišku, maloniu liesti ir trinčiai atspariu veliūriniu audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui. Jis lengvai valosi, nesiglamžo, yra atsparus dilimui. 

Audinys padengtas specialiu apsauginiu hidrofobiniu sluoksniu, kuris neleidžia skysčiams susigerti į audinį, tad išbėgusią arbatėlę lengvai nuvalysite sausa šluoste.

Taip pat šiam audiniui būdingas subtilus mirgėjimo efektas, kurį galima pastebėti keičiantis apšvietimui ar braukiant ranka.

Minkšta sėdimoji dalis ir atlošas užpildyti aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, atspariu deformacijai, todėl net ir po ilgo naudojimo kėdė išlaikys nepriekaištingą išvaizdą.

Juodos, dailiai nusmailėjančios kėdės kojos pagamintos iš tvirto, milteliniu būdu padengto, plieno.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
52
Gylis (cm)
61
Aukštis (cm)
82
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
48
Sėdimosios dalies gylis (cm)
45
Spalva
Juoda
Medžiaga
Metalas
Veliūras
Baldo stilius
Glamūrinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: