Komoda SUMGK1

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Komoda EXT-TWI-SUMGK1

219,00 €

EXT-TWI – tai prieškambario baldų kolekcija, skirta puikiai išplanuoti erdvę. Baldai pagaminti iš Viking ąžuolo ir antracito spalvų derinio. Siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją.

Pristatymas per 1-2 mėnesius
Kiekis

Talpa, kurią galima derinti su ergonomiškais baldų matmenimis, prisideda prie išskirtinio funkcionalumo, ypač vertinamo mažuose interjeruose.

Dviejų durų komoda su stalčiumi puikiai tinka prieškambariui kaip stilingo išdėstymo elementas ir vienas iš sandėliavimo organizavimą skatinančių elementų.

Šiuolaikiškai atrodanti komoda be rankenėlių. Durelių atidarymui naudojamas minkšto uždarymo mechanizmas, todėl darinėti dureles bus itin malonu. 

Talpiame stalčiuje sumontuotas rutulinis mechanizmas, kuris garantuos pilną stalčiaus atidarymą.

Šios kolekcijos baldams būdinga didelė sandėliavimo vieta ir praktiškas vidaus išplanavimas, o tuo pačiu nedidelis plotis ir gylis.

Šią komodą derinkite kartu su Puikiai atrodo kartu šios kolekcijos veidrodžiu EXT-TWI-SUMGL1.

Šios kolekcijos baldai pagaminti iš laminuotos medžio drožlių plokštės, kuri pasižymi ilgaamžiškumu. Baldų fasadas be rankenų, pagamintas iš MDF.

Baldas puikiai tiks palėpės, moderniu, skandinavišku ar boho stiliumi dekoruotam kambariui. 

Baldų kolekcija pagaminta iš modernaus dizaino ir nesenstančio natūralaus medžio atspalvio derinio (baldo korpusui ir priekiui panaudota Viking ąžuolo spalva). Antracito detalės suteikia baldui unikalų ir madingą efektą.

EXT-TWI – tai prieškambario baldų kolekcija, skirta puikiai išplanuoti erdvę. Siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Daug vietos

  Dviejų durų komoda su stalčiumi puikiai tinka prieškambariui kaip stilingo išdėstymo elementas ir vienas iš sandėliavimo organizavimą skatinančių elementų.

white-craft-oak.jpg

Šviesus dizainas

 Dėl savo stiliaus, kokybės ir patrauklios kainos EXT-ANG yra vertinama daugybės klientų.

white-craft-oak.jpg

Viking ąžuolo ir antracito spalvų derinys

Pagaminta iš nesenstančio natūralaus medžio - Viking ąžuolo atspalvio plokščių. Antracito detalės suteikia baldui unikalų ir madingą efektą.

Charakteristikos

Plotis (cm)
86
Gylis (cm)
40
Aukštis (cm)
102
Spalva
Ruda
Medžiaga
LMDP
Baldo stilius
Modernus
Kojelės
Plastikas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: