Lentyna Amazon TYP61

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Lentyna EXT-AMA-TYP61

39,00 €

Stilinga vaikiškų baldų kolekcija EXT-AMA. Galimybė pasirinkti rankenėlių spalvą, todėl baldai puikiai tiks tiek berniuko, tiek mergaitės kambariui.

Pristatymas per 1-2 mėnesius
Kiekis

Praktiška ir tvirta pakabinama lentyna vaiko ar jaunuolio kambariui.

Lentyna patraukia akį savo paprastumu ir kuklumu, tačiau tai yra stiprus baldas, galintis atlaikyti mokslo vadovėlius, knygutes ar kitus reikalingus daiktus.

Madingos baltos spalvos ir medžio tekstūros derinys suteikia baldui itin išskirtinę, ir šiuolaikišką išvaizdą.

Baldas pagamintas iš laminuotų medžio drožių plokščių (LMDP), kurių paviršius pasižymi didesniu atsparumu drėgmei ir aukštesnei temperatūrai. Todėl jūsų baldas išliks gražus ir tarnaus ilgai.

Šių baldų valymui rekomenduotina naudoti drėgną skudurėlį ar popierinį rankšluostį, nenaudoti stiprių cheminių valiklių, išskyrus tuos, kurie skirti baldų valymui.

EXT-AMA - tai vaikų kambario baldų kolekcija, siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Funkcionali

Lentyna patraukia akį savo paprastumu ir kuklumu, tačiau tai yra stiprus baldas, galintis atlaikyti mokslo vadovėlius, knygutes ar kitus reikalingus daiktus.
white-craft-oak.jpg

Universalus dizainas

Skirtingų spalvotų baldų rankenėlių dėka, baldai puikiai tiks tiek berniuko, tiek mergaitės kambariui.

white-craft-oak.jpg

Dviejų spalvų kombinacija

 baldai pagaminti iš matinės baltos, blizgios baltos ir San Remo ąžuolo spalvos plokščių. Blizgančių fasadų derinys su San Remo ąžuolo imituojančiais dekorais, suteikia interjerui subtilaus žavesio, tampa elegantiška oaze, kurioje lengviau augti.

Charakteristikos

Plotis (cm)
110
Gylis (cm)
20
Aukštis (cm)
20
Spalva
Balta
Šviesiai ruda
Medžiaga
LMDP
Baldo stilius
Modernus
Lentynos tipas
Pakabinama
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: