Lova Signal Aspen Velvet Bluvel 14 180
Dvigulė lova Signal Aspen Velvet Bluvel 14 pilkos spalvos

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Lova Signal Aspen Velvet Bluvel 14 180

343,00 €

Elegantiška glamūrinio stiliaus dvigulė lova Aspen Velvet su medinėmis kojelėmis ir aukštu galvūgaliu dekoruotu įspaustomis sagutėmis.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Tokia lova idealiai tinka jaukiai miegamojo atmosferai sukurti, nes bet kokį interjerą pripildys ramia elegancija.

180x200 cm miegamoji erdvė suteiks pakankamai vietos geram miegui.

Lovos privalumas – aukštas galvūgalis, kuris leis patogiai pailsėti, pvz., vakare prieš miegą, kai norisi pažiūrėti mėgstamą serialą ar paskaityti įdomią knygą.

Medinės kojelės, švelnus apmušalas ir įspaustomis sagutėmis dekoruotas galvūgalis - visa tai, sukuria tikrą interjero puošmeną.

Visas lovos karkasas šiek tiek paminkštintas ir aptrauktas švelniu pilkos spalvos audiniu, kuris savo struktūra primena aksomą.

„Bluvel“ - šiek tiek blizgus, minkštas ir tankus veliūrinis audinys su ilgesniais plaukeliais, suteikiančiais prabangos ir elegancijos. Audinys pasižymi dideliu atsparumu dilimui, malonus liesti ir linkęs keisti atspalvį keičiantis apšvietimui.

Rėmas montuojamas ant medinių ąžuolo spalvos kojelių. Jų aukštis toks, kad būtų galima išvalyti po lova susirenkančias dulkes.

Lova be patalynės dėžės, tačiau su grotelėmis. Poilsio vietai užbaigti pritrūks tik čiužinio, kurį galite išsirinkti  čia.

Ši dvigulė lova Aspen Velvet yra tikra interjero puošmena, suteikianti Jums komfortišką poilsį.

A - 216, B - 178, C - 180x200, D - 10, E - 5, F - 26, G - 36, H - 124 cm

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
216
Plotis (cm)
198
Aukštis (cm)
124
Skirta čiužiniui
180x200 cm
Spalva
Pilka
Audinys
Veliūras
Medžiaga
MDF
Mediena
Baldo stilius
Glamūrinis
Kojelės
Yra
Patalynės dėžė
Nėra
Čiužinys
Be čiužinio
Grotelės
Yra
Gamintojas
Lenkija
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: