Lova Signal Alessia Tap.23 90

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Lova Signal Alessia Tap.23 90

332,00 €

Lova Alessia su ištraukiama papildoma vieta miegui yra idealus pasirinkimas mažam miegamajam, vaikų ar jaunimo kambariui.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Šiuolaikiška ir praktiška lova Alessia bet kokį interjerą pripildys ramia elegancija.

Dieną ji gali būti naudojama kaip sofa poilsiui, o naktį pavirsti į dvigulę lovą, nes turi papildomą stumdomą miegamąją vietą apatinėje dalyje.

Dvi atskiros miegojimo vietos yra šio modelio privalumas, kuris itin pravers atvykus svečiams.

Madingos pilkos spalvos lova aptraukta patvariu ir maloniu liesti stambaus audimo gobelenu. Pilka spalva yra universali - puikiai dera su visomis spalvomis.

Galvūgalis dekoruotas įspaustomis sagutėmis sukuriančiomis rombo formos ornamentą. Toks dygsniavimas lovos išvaizdai suteikia prabangaus puošnumo.

Be to, kad lova atrodo fantastiškai, ji taip pat yra labai komfortiška, nes galėsite patogiai atsiremti į minkštą atlošą skaitant knygą ar žiūrint televizorių.

Viršutinės lovos miegamasis plotas yra 90x200 cm, o apatinės lovos 90x195 cm. Jai reikės čiužinio kurio maksimalus aukštis iki 18 cm.

Komplektacijoje yra rėmai su grotelėmis, bet nėra čiužinių – juos galite įsigyti  čia.

A - 214, B - 100, C - 90x200, D - 3, E - 9, F - 47, G - 50, H - 92 cm

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
214
Plotis (cm)
100
Aukštis (cm)
92
Skirta čiužiniui
90x200 cm
Maksimali apkrova (kg)
120
Spalva
Pilka
Audinys
Gobelenas
Medžiaga
MDF
Mediena
Kojelės
Nėra
Patalynės dėžė
Nėra
Čiužinys
Be čiužinio
Grotelės
Yra
Gamintojas
Lenkija
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: