Lova Signal Mirage Velvet Tap.185 90
Viengulė lova Signal Mirage Velvet Tap.185 rožinės spalvos

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Lova Signal Mirage Velvet Tap.185 90

273,00 €

Elegantiška glamūrinio stiliaus viengulė lova Mirage Velvet apmušta vienspalviu veliūriniu audiniu.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Aukso spalvos metalinės kojelės, švelnus aksominis apmušalas ir vertikaliomis siūlėmis dekoruotas galvūgalis - visa tai, sukuria tikrą interjero puošmeną.

Aukštas galvūgalis ne tik gražus, bet ir funkcionalus, galėsite patogiai atsiremti vakare prieš miegą skaitant įdomią knygą. Taip pat jis efektyviai apsaugo gulinčio žmogaus galvą nuo šaltos sienos.

Lovos rėmas remiasi į keturias neaukštas kojeles, kurios puikiai palaiko visą konstrukciją, o auksinė spalva suteikia rafinuotumo ir puikiai dera su apmušimo veliūriniu audiniu.

Bluvel - tai kokybiška medžiaga, suteikianti baldo paviršiui išskirtinio glotnumo ir švelnumo, todėl sėdėjimas jame bus itin malonus. Šiam audiniui būdingas subtilus mirgėjimo efektas, kurį galima pastebėti keičiantis apšvietimui. Jis lengvai valosi, nesiglamžo, yra atsparus dilimui.

Lova be patalynės dėžės, tačiau su grotelėmis - beliks tik išsirinkti patogų, asmeninius poreikius atitinkantį, čiužinį. Visus mūsų siūlomus čiužinius galite pamatyti  ČIA.

Ši prabangi glamūrinio stiliaus viengulė lova idealiai tinka jaunimo kambaryje ar suaugusiųjų miegamajame.

A - 219, B - 95, C - 90x200, D - 13, E - 8, F - 21, G - 34, H - 108 cm

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
219
Plotis (cm)
95
Aukštis (cm)
108
Skirta čiužiniui
90x200 cm
Spalva
Rožinė
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Mediena
Metalas
Baldo stilius
Glamūrinis
Kojelės
Yra
Patalynės dėžė
Nėra
Čiužinys
Be čiužinio
Grotelės
Yra
Gamintojas
Lenkija
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: