Lova Signal Azurro Velvet 90
Lova Signal Azurro Velvet 90

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Lova Signal Azurro Velvet 90

209,00 €

Elegantiška viengulė lova Azurro Velvet su medinėmis kojelėmis. Visas jos korpusas aptrauktas švelniu veliūriniu audiniu, o galvūgalis dekoruotas siuvinėtu deimanto formos motyvu.

pristatymas 2024-07-29 - 2024-08-05
Kiekis

Viengulė lova Azurro Velvet - rafinuota, prabangiai atrodanti ir tuo pačiu miela bei jauki lova geresniam Jūsų poilsiui.

Dėmesį pirmiausia patraukia puošnus galvūgalis su įtrauktomis dekoratyviomis siūlėmis, kurios sudaro deimanto formos ornamentus.

Minkštas galvūgalis ne tik gražus, bet ir patogus - galėsite atsiremti vakare prieš miegą skaitant įdomią knygą.

Lova išsiskiria iš kitų modelių savo korpusu, kuris pilnai aptrauktas švelniu veliūriniu audiniu.

„Bluvel“ - šiek tiek blizgus, minkštas ir tankus veliūrinis audinys su ilgesniais plaukeliais, suteikiančiais prabangos ir elegancijos.

Audinys atstumia vandenį, pasižymi dideliu atsparumu dilimui, malonus liesti ir linkęs keisti atspalvį keičiantis apšvietimui.

Pilka spalva suteikia interjerui modernumo, praktiškumo ir net prabangos. Ji neatsibos ir neišeis iš mados. Ši spalva yra neutrali, nedirgina akies, net ir labai ilgą laiką būnant kambaryje, taip pat ji turi raminantį poveikį žmogui.

Rėmas montuojamas ant medinių ąžuolo spalvos kojelių. Jų aukštis toks, kad būtų galima išvalyti po lova susirenkančias dulkes.

Lova be patalynės dėžės, tačiau su grotelėmis. Poilsio vietai užbaigti pritrūks tik čiužinio, kurį galite išsirinkti ČIA.

Ši viengulė lova yra tobulas pasirinkimas Jūsų svajonių miegamajam.

Papildomai galite įsigyti prie lovos derančių baldų iš „Azurro“ kolekcijos ir susikurti pilną miegamojo komplektą.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Lovos matmenys

A - 206, B - 96, C - 90x200, D - 15, E - 5, F - 18, G - 36, H - 96 cm

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
206
Plotis (cm)
96
Aukštis (cm)
96
Skirta čiužiniui
90x200 cm
Spalva
Pilka
Audinys
Veliūras
Medžiaga
MDF
Baldo stilius
Glamūrinis
Kojelės
Mediena
Patalynės dėžė
Nėra
Čiužinys
Be čiužinio
Grotelės
Yra
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: