Miegamojo komplektas MEB-VER

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Miegamojo komplektas MEB-VER

619,00 €

Funkcionalus 5 baldų miegamojo komplektas MEB-VER. April ąžuolo spalva suteiks miegamojo kambariui jaukumo ir šilumos pojūtį.

Turime sandėlyje
Pristatymas per 2-10 d.d.
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

Ringuvos g. 51A, Kaune

Norite skoningai atsinaujinti miegamąjį? Šis komplektas skirtas būtent Jums!

Šiuolaikiškas komplekto dizainas iškart atnaujins Jūsų kambarį, įneš gyvybės ir jaukumo. Komplektas suprojektuotas taip, kad be didelių pastangų galėtumėte kurti sau patinkančią baldų išdėstymo kompoziciją išvengiant nedarnos. Patys pasirinksite patogią kiekvieno, komplekte esančio, baldo vietą. Galite atrasti daugybę kambario apstatymo galimybių. Miegamojo baldų komplekte esantys stiklai suteiks kambariui daugiau erdvės.

Žavinga April ąžuolo spalva suteiks miegamojo kambariui ne tik jaukumo, bet ir šilumos pojūtį.  Ši spalva yra šilto atspalvio - būtent tai pavers Jūsų kambarį jaukiu ir šviesiu. Miegamojo baldų komplektas idealiai tinkantis tuose kambariuose, kurie yra rečiau aplankomi saulės spindulių - šilti atspalviai kambarį iškart padarys jaukesnį. Prie komplekto spalvos atsiveria plati kitų spalvų derinimo paletė. Puikiai derės, tiek žemės atspalviai, tiek ryškios, sodrios spalvos.

Dėl savo praktiškumo ir talpumo miegamasis komplektas Jums padės pamiršti visą netvarką. Talpios ir erdvios sudedamosios komplekto dalys sutalpins visus Jums svarbius daiktus.

Laminuotas aukštos kokybės plokštės paviršius pasižymi atsparumu drėgmei ir aukštesnei temperatūrai. Todėl jūsų baldas išliks gražus ir tarnaus ilgai.

MEB-VER - tai miegamojo baldų kolekcija, pasirinkite mūsų siūlomą baldų komplektaciją arba susikomplektuokite patys. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Komplekto dalys ↴

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Funkcionalūs baldai

Baldai erdvūs, talpūs ir itin funkcionalūs - puikai tiks Jūsų miegamojo kambariui.

white-craft-oak.jpg

Stilingas dizainas

 Šiuolaikiškas komplekto dizainas iškart atnaujins Jūsų kambarį, įneš gyvybės ir jaukumo.

white-craft-oak.jpg

April ąžuolas + Venge

Žavinga April ąžuolo spalva suteiks miegamojo kambariui ne tik jaukumo, bet ir šilumos pojūtį.  Ši spalva yra šilto atspalvio - būtent tai pavers Jūsų kambarį jaukiu ir šviesiu.

 

9 Prekės

Charakteristikos

Skirta čiužiniui
160x200 cm
Spalva
Ruda
Medžiaga
MDF
Baldo stilius
Modernus
Čiužinys
Be čiužinio
Gamintojas
Ukraina
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: