Minkštas kampas LAG-GRA

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Minkštas kampas LAG-GRA

999,00 €

Ypatingai minkštas ir patogus kampas LAG-GRA! Minkštas kampas modernaus dizaino, turi itin plačią miegamą dalį, kurios išmatavimai net 160x285 cm! Minkštas kampas pagamintas iš velvetinio audinio ir yra atspari skysčiams.

Turime sandėlyje : Paskutinė prekė
Pristatymas per 2-10 d.d.
Pasirinkite audinį
  • L.Golf 06.
  • L.Golf 07.
Kiekis

Itin didelis, patogus, ypatingai minkštas kampas su daugybe mažų dekoratyvinių pagalvių, į kurias malonu atsiremti. Mažų pagalvėlių spalva skiriasi nuo pagrindinės sofos apmušalų medžiagos spalvos.

Minkštas kampas atrodo stilingai ir solidžiai. Modelis turi plačius, masyvius porankius, kuriuos galima naudoti kaip laikiklį nešiojamam kompiuteriui ir pan.

Po sėdimąja baldo dalimi slepiasi dvi patalynės dėžės, pagamintos iš laminuotos medžio drožlių plokštės. Šio baldo bruožas yra tas, kad transformacijos mechanizmas yra už patalynės dėžės - patalynė visiškai neliečia mechanizmo, todėl galite nebijoti, kad patalynė išsiteps arba suplyš.

Minkšto kampo viduje įrengtas patentuotas "Eurobook" transformacijos mechanizmas. Jis yra tvirtas ir patikimas, skirtas kasdieniam naudojimui. Šio mechanizmo dėka sofa lengvai virsta patogia ir erdvia lova.

Baldo vidaus užpildymą reprezentuoja ANTINOISE Pocket spyruoklių blokas ir labai elastingos poliuretano putos. Dėl patikimo transformacijos mechanizmo ir aukštos kokybės medžiagų naudojimo ši sofa Jums tarnaus ilgus metus.

Minkšto kampo pusė universali - surinkimo metu patys nuspręskite, kurioje pusėje turi būtibaldo kampas.

Minkšto kampo apmušalai atsparūs dilimui, jie dengti teflonu. Šis būdas visiškai saugus žmonėms, taip pat suteikia puikią sofos išvaizdą ir puikų našumą!

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Sofos-lovos išmatavimai:

  • Plotis: 340 cm
  • Gylis: 183 cm
  • Aukštis: 48/96 cm
  • Miegamoji dalis: 160x285 cm.

2 Prekės

Charakteristikos

Plotis (cm)
340
Gylis (cm)
183
Aukštis (cm)
96
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
48
Miegamoji dalis
Yra
Miegamosios dalies plotis (cm)
160
Miegamosios dalies ilgis (cm)
285
Spalva
Ruda
Tamsiai ruda
Audinys
Velvetas
Medžiaga
Poliuretano putos
Baldo stilius
Bohemiškas
Modernus
Kojelių spalva
Juoda
Kojelės
Plastikas
Kampo pusė
Universalus
Patalynės dėžė
Dvi dėžės
Baldo nugarėlė
Iš pagrindinio audinio
Spyruoklės
Pocket
Gamintojas
Baltarusija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: