Konsolė BROB02

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Konsolė EXT-BROB03

199,00 €

EXT-BRO - tai praktiškų, erdvių miegamojo baldų kolekcija. Subtilus modernus dizainas sukurs jaukią ir patogią erdvę miegamojo kambaryje.

Pristatymas per 1-2 mėnesius
Kiekis

Mažos erdvės verčia mus puikiai organizuoti ir kruopščiai suplanuoti kiekvieną naudingos erdvės centimetrą. Neretai miegamasis tampa profesinio gyvenimo centru ir vieta kasdieniam makiažui, garderobo pasirinkimui išeinant ir sandėliavimui.

Nedidelė konsolė, kuri gali pasinaudoti ir kaip tualetinis staliukas arba rašomasis stalas - puikiai tiks net labai mažame miegamajame, sukuriant stilingą darbo erdvę arba kaip funkcionalus kosmetinis staliukas makiažui.

Konsolė su stalčiumi, pristatomas kaip EXT-BRO kolekcijos dalis, puikiai tiks moderniai ar lofto stiliumi dekoruotam miegamajam.

Stilinga konsolė puikiai tik net ir labai mažame kambaryje. Ji yra tik 50 cm pločio, o tai neriboja jos funkcionalumo.

Kartu su konsole siūlome įsigyti ir puikiai derantį veidrodį su LED apšvietimu (EXT-BROL02), kurio dėka sukursite išbaigtą, praktišką tualetinį staliuką.

Baldas sukurtas iš trijų spalvų - Katanijos ąžuolo spalvos rėmas, baltas blizgus fasadas, juodo perlo spalvos geometriniai raštai. Šis derinys su metaliniu rėmu, o ne tradicinėmis kojelėmis, garantuoja išskirtinį efektą, kuris, nepaisant išskirtinės išvaizdos, leidžia priderinti daugybę skirtingų spalvų aksesuarų.

Baldų fasadai nudažyti, o vėliau padengti blizgia balta folija. Tai reiškia, kad geometrinis raštas baldo fasade nėra nupieštas, o frezuotas - taip parodant juodą plokštės vidų. Šis unikalus efektas, papildytas tampa šiltesnis, papildytas gražios medinės korpuso spalvos. 

Laminuota plokštė - atspari pažeidimams ir įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai. 

EXT-BRO - tai praktiškų, erdvių miegamojo baldų kolekcija. Subtilus modernus dizainas sukurs jaukią ir patogią erdvę miegamojo kambaryje. Siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Baldai pristatomi išmontuoti pakuotėse savarankiškam surinkimui. Baldai turi būti surinkti pagal pridedamą naudojimo instrukciją.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Ypatingai talpi

Nedidelė konsolė, kuri gali pasinaudoti ir kaip tualetinis staliukas arba rašomasis stalas - puikiai tiks net labai mažame miegamajame.

white-craft-oak.jpg

Modernus dizainas

EXT-BRO - tai praktiškų, erdvių miegamojo baldų kolekcija. Subtilus modernus dizainas sukurs jaukią ir patogią erdvę miegamojo kambaryje.

white-craft-oak.jpg

Trijų spalvų kombinacija

 Baldas sukurtas iš trijų spalvų - Katanijos ąžuolo spalvos rėmas, baltas blizgus fasadas, juodo perlo spalvos geometriniai raštai.

Charakteristikos

Plotis (cm)
90
Gylis (cm)
50
Aukštis (cm)
75
Spalva
Balta
Juoda
Ruda
Medžiaga
LMDP
Metalas
Baldo stilius
LOFT
Modernus
Kojelės
Nėra
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: