Vitrina BROT01L/P

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Vitrina EXT-BROV01L/P

279,00 €

EXT-BRO - tai praktiškų, erdvių baldų kolekcija. Subtilus ir romantiškas vitrinų apšvietimas padarys šią vietą patogia ir jaukia kiekvienam.

Pasirinkite pusę
Priedų suma:
Pristatymas per 1-2 mėnesius
Kiekis

Ar turite savo mėgstamiausius indus ar kitus daiktus, kuriuos norite visada matyti? Vitrina su apšviesta niša vitrinoje yra puiki vieta, kur galite demonstruoti šiuos daiktus.

Vitrinos gamyboje naudojamas grūdintas stiklas - tai užtikrina saugų kasdienį naudojimą.

Vidinės lentynos yra reguliuojamo aukščio - tad lengvai pritaikysite baldą savo poreikiams! Dvi apatinės lentynos pagamintos iš plokščių - todėl atlaikys didesnį svorį.

Užsisakykite vitriną pagal savo poreikius - kairinę arba dešininę.

Baldas sukurtas iš trijų spalvų - Katanijos ąžuolo spalvos rėmas, baltas blizgus fasadas, juodo perlo spalvos geometriniai raštai.

Baldų fasadai nudažyti, o vėliau padengti blizgia balta folija. Tai reiškia, kad geometrinis raštas baldo fasade nėra nupieštas, o frezuotas - taip parodant juodą plokštės vidų. Šis unikalus efektas, papildytas tampa šiltesnis, papildytas gražios medinės korpuso spalvos. 

Laminuota plokštė - atspari pažeidimams ir įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai.

Durelių vyriai reguliuojami - su minkšto uždarymo funkcija.

EXT-BRO - tai praktiškų, erdvių baldų kolekcija. Subtilus ir romantiškas vitrinų apšvietimas padarys šią vietą patogia ir jaukia kiekvienam. Siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Baldai pristatomi išmontuoti pakuotėse savarankiškam surinkimui. Baldai turi būti surinkti pagal pridedamą naudojimo instrukciją.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Funkcionalus

Vitrina su apšvietimu ir penkiomis lentynomis. Dvi apatinės lentynos pagamintos iš plokščių - todėl atlaikys didesnį svorį.

white-craft-oak.jpg

Modernus dizainas

EXT-BRO - tai praktiškų, erdvių baldų kolekcija. Subtilus ir romantiškas vitrinų apšvietimas padarys šią vietą patogia ir jaukia kiekvienam.

white-craft-oak.jpg

Trijų spalvų kombinacija

 Baldas sukurtas iš trijų spalvų - Katanijos ąžuolo spalvos rėmas, baltas blizgus fasadas, juodo perlo spalvos geometriniai raštai.

Charakteristikos

Plotis (cm)
57
Gylis (cm)
37
Aukštis (cm)
209
Spalva
Balta
Juoda
Ruda
Medžiaga
LMDP
Baldo stilius
Modernus
Kojelės
Nėra
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: