Fotelis ROB-WIL-2

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Fotelis ROB-WIL-2

192,39 €
Pasirinkite audinį
  • r.Kronos 19
  • r.Kronos 01
  • R.Kronos 34
  • r.Kronos 09
Kiekis

Šiuolaikiškas, stilingas ir patogus fotelis aptrauktas švelniu vienspalviu gobelenu.

Šis dailus krėslas prabanga dvelkiančiu aksomo gobelenu iškart atras vietą Jūsų namuose. Jis lyg interjero dizaino elementas, suteikiantis erdvei savitą stilių ir išbaigtumą.

„Kronos” - minkštas ir švelnus pliušinis audinys pagamintas naudojant inovatyvias technologijas trukdančias absorbuoti skysčius į audinį, todėl jiems išsipylus, juos galėsite lengvai nuvalyti švaria šluoste. Audinio paviršius pasižymi subtiliu blizgesiu. Šios savybės dėka jis yra linkęs keisti savo atspalvį atsižvelgiant į apšvietimą.

Plati sėdimoji dalis ir minkštas atlošas užpildyti aukštos kokybės, standžiu putų poliuretano užpildu, kuris užtikrins ypatingą komfortą, stabilumą, minkštumą ir ilgalaikį eksploatavimą.

Dėl aukštų, medinių kojų šis fotelis labiau primena kėdę, todėl dažniausiai naudojamas kaip stilistinis interjero akcentas. Tačiau tai yra tvirtas ir patogus baldas, tinkamas atsipalaidavimui su mėgstama knyga ir puodeliu kvapnios arbatos.

Fotelis turi prie jo derantį pufą, kurio aukštis atitinka fotelio aukštį. Ant jo, patogiai susikėlę kojas, leisite ramius vakarus su knyga. Pufas parduodamas atskirai, jį rasite čia.

Baldo karkasas ir vidinė konstrukcija pagaminti iš aukštos kokybės medžio masyvo ir medžio drožlių plokštės.

Šis patogus fotelis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl tarnaus ilgus metus.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Spalva
Garstyčių
Mėlyna
Pilka
Žalia
Audinys
Gobelenas
Medžiaga
LMDP
Poliuretano putos
Pušies mediena
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Išmatavimai
Plotis: 67 cm.
Gylis: 76 cm.
Aukštis: 76 cm.
Sėdimosios dalies aukštis
44 cm
Sėdimosios dalies gylis
56 cm
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: