Pufas Signal Ron Velvet Bluvel 68
Pufas Signal Ron Velvet Bluvel 68

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Pufas Signal Ron Velvet Bluvel 68

87,00 €

Žmonėms, vertinantiems klasikinį ir elegantišką stilių, tikrai patiks šis žavus pufas Ron Velvet su aukštomis medinėmis kojelėmis.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Baldas aptrauktas švelniu, maloniu liesti ir trinčiai atspariu veliūriniu audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui. Šiam audiniui būdingas subtilus blizgesys, kurį galima pastebėti keičiantis apšvietimui.

Pufas yra ne tik gražus, bet ir funkcionalus, lengvas, patogus nešioti, todėl galėsite pasistatyti ten, kur labiausiai reikia.

Ištiesę kojas ant jo galėsite visiškai atsipalaiduoti ir jaustis patogiai ilgų sėdėjimų metu, skaitant knygą ar vakarojant prie televizoriaus.

Taip pat šis žavus pufas gali būti naudojamas kaip dekoro elementas ant kurio galima pasidėti daiktus ar kaip papildoma atsisėdimo vieta.

Tvirtos, dailiai nusmailėjančios kojelės pagamintos iš venge spalvos buko medienos.

Platus spalvų pasirinkimas, todėl galėsite neriboti savęs ir pasirinkti spalvą, kuri jums labiausiai tiks ir patiks.

Šis elegantiškas pufas puikiai tiks svetainėje ar miegamajame bei sukurs tobulą komplektą su Signal foteliais: Baron, Harry, Lady, Lord ir kt.

Baldas neatidaromas ir neturi daiktų sandėliavimo funkcijos.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
60
Plotis (cm)
40
Aukštis (cm)
44
Spalva
Garstyčių
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Mediena
Baldo stilius
Klasikinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: