Sekcija MEB-TRE
  • Nauja
Baltos ir sonoma ąžuolo šviesiai rudos spalvos modernaus minimalizmo sekcija Trento. Yra skirta erdvė televizoriui bei vitrina su stiklu.

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Sekcija MEB-TRE

229,00 €

Modernaus minimalistinio dizaino svetainės sekcija. Sekcija turi atvirą erdvę aksesuarams, nišą, skirtą TV ir vitriną su stiklu indams.

Turime sandėlyje
Pristatymas per 2-10 d.d.
Pasirinkite spalvą
  • Baroko ąžuolas + Alaus Medis
  • Balta matinė + Sonoma ąžuolas
Kiekis

Modernaus minimalistinio dizaino svetainės sekcija. Nors ir nėra didelė, sekcija yra talpi, turi turi atviras lentynas aksesuarams, nišą, skirtą TV ir vitriną su stiklu indams.

TV nišos išmatavimai: 120 x 95 cm, todėl drąsiai tilps didelis televizorius.

Galimi du spalviniai variantai: Matinė balta + Šviesiai ruda (Sonoma ąžuolas) arba Tamsiai ruda (Baroko ąžuolas) + Ruda (Medaus ąžuolas). Dėl spalvų pasirinkimo lengvai pritaikysite sekciją savo svetainės kambaryje!

Naudodami tik aukštos kokybės medžiagas užtikriname Jums aukštą kokybę, komplekto ilgaamžiškumą bei patogumą.

Baldai pristatomi nesurinkti, dėžėse. Prie baldų yra pridedama surinkimo instrukcija, kuria vadovaujantis nesunkiai surinksite baldus.

Baldų valymui rekomenduojama naudoti drėgną skudurėlį ar popierinį rankšluostį, nenaudoti stiprių cheminių valiklių, išskyrus tuos, kurie skirti baldų valymui.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
12 Prekės

Charakteristikos

Ilgis (cm)
204
Gylis (cm)
35
Aukštis (cm)
177
TV niša
120 x 95 cm.
Spalva
Balta
Ruda
Tamsiai ruda
Šviesiai ruda
Medžiaga
LMDP
Metalas
Baldo stilius
Minimalizmas
Modernus
Gamintojas
Ukraina
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

1 kita prekė toje pačioje kategorijoje: