Sofa Signal Nordic 2 Velvet Bluvel 78
Dvivietė sofa Signal Nordic 2 Velvet Bluvel 78 žalios spalvos

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Sofa Signal Nordic 2 Velvet Bluvel 78

277,00 €

Labai elegantiška, klasikinio dizaino dvivietė sofa Nordic 2 Velvet su aukštomis kojelėmis iš buko medienos.

pristatymas per 4-6 savaites
Kiekis

Puošnumo jai suteikia vienspalvis veliūrinis apmušalas dekoruotas dailiai įspaustomis sagutėmis aptrauktomis tuo pačiu audiniu.

Veliūrinis audinys - tai kasdieniniam naudojimui pritaikytas, kokybiškas, malonus liesti ir trinčiai atsparus audinys, kuriam būdingas subtilus blizgesys pastebimas keičiantis apšvietimui.

Žalia spalva asocijuojasi su gamta, gyvybe, atsinaujinimu. Ji veikia raminančiai, padeda atsipalaiduoti, pailsėti ir atsinaujinti. Žalia spalva maloni akims, harmonizuoja aplinką bei padeda pasijusti komfortiškai. Tokios spalvos baldas taps tikra ramybės oaze.

Ergonomiška sofos sėdynė ir suapvalinti minkšti porankiai, užtikrins komfortišką sėdėjimą ir padės atsipalaiduoti.

Baldas tvirtai stovi ant keturių paprastų, gana masyvių, buko medienos kojelių, kurios yra aukštos, todėl lengvai išvalysite po baldu susirenkančias dulkes.

Ši dvivietė sofa Nordic 2 Velvet taps tikru poilsio kampeliu, kuriame atsipalaiduosite su puodeliu arbatos ir mėgstama knyga ar gera muzika.

Sofa yra be miegojimo funkcijos, todėl puikiai tiks ne tik namų bet ir komercinių patalpų interjeruose, tokiuose kaip biurai, viešbučiai ar grožio salonai.

Taip pat galite suporuoti ją kartu su foteliu ir triviete sofa taip sukurdami elegantišką komplektą tinkantį įvairiausių stilių interjeruose.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
136
Gylis (cm)
75
Aukštis (cm)
90
Spalva
Žalia
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Mediena
Poliuretano putos
Baldo stilius
Klasikinis
Sofos dydis
Dvivietė
Patalynės dėžė
Nėra
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: