Sofa Signal Elsa Velvet Bluvel 86

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Sofa Signal Elsa Velvet Bluvel 86

305,00 €

Klasikinė, stilinga dvivietė sofa Elsa Velvet puikiai tiks bet kokio stiliaus interjere.

Minimalistinis dizainas pabrėžia jos santūrų žavesį ir suteikia jai preciziško tvarkingumo.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Apmušalai iš gražaus veliūrinio audinio suteiks šiuolaikišką išvaizdą ir gražiai papildys interjerą.

Veliūrinis audinys - tai kasdieniniam naudojimui pritaikytas, kokybiškas, malonus liesti ir trinčiai atsparus audinys, kuriam būdingas subtilus blizgesys pastebimas keičiantis apšvietimui.

Klasikinė tamsiai mėlyna spalva kuria ramybės ir susikaupimo aurą, padeda sufokusuoti mintis, kelia saugumo jausmą. Ji patinka tiek vyrams, tiek moterims, yra universali bei lengvai derinama su kitomis spalvomis. Mėlynos spalvos sofa taps išskirtiniu erdvės akcentu.

Stabilios baldo kojelės pagamintos iš natūralios medienos dažytos venge spalva, kuri puikiai dera prie audinio spalvos. Tokios kojelės yra labai praktiškos, nes lengvai išvalysite po baldu susirenkančias dulkes.

Ši stilinga dvivietė sofa Elsa Velvet gražiai atrodys bet kurioje svetainėje, tačiau ji puikiai tiks ir biure ar laukiamajame.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
145
Gylis (cm)
75
Aukštis (cm)
80
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
45
Spalva
Mėlyna
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Mediena
Poliuretano putos
Baldo stilius
Minimalizmas
Sofos dydis
Dvivietė
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: