Spintelė Angel TYP 10

Spintelė EXT-ANG-TYP10

209,00 €

EXT-ANG - tai šviesi ir jauki vaikų bei paauglių kambario baldų kolekcija. Išskirtinė kolekcijos savybė - balto Craft ąžuolo spalva. Dėl savo stiliaus, kokybės ir patrauklios kainos EXT-ANG yra vertinama daugybės klientų.

Pristatymas per 1-2 mėnesius
Kiekis

Ši aukšta spintelė - stilingas ir modernus baldas, puikiai derantis prie miegamojo ar vaikų kambario atmosferos. Šis baldas atitinka net sudėtingiausius vartotojo poreikius, nepriklausomai nuo amžiaus ar lyties!

Siaura aukšta pastatoma spintelė gali būti naudojama daiktams laikyti, kuriuos reikia greitai pasiekti. Spintelė turi dureles, už kurių slepiasi trys lentynos, o spintelės apačioje įmontuoti trys erdvūs stalčiai.

Spintelės durelės gali būti montuojamos tiek kairėje, tiek dešinėje baldo pusėje.

Baldas yra be rankenėlių, todėl yra itin saugus mažiesiems šeimos nariams!

Baldų kolekcija išsiskiria unikalia balto Craft ąžuolo spalva (baltintos medienos imitacija). Ši spalva yra neabejotinai neutrali ir kasdieniška, turinti skandinavišką ir minimalistinį charakterį.

Baldo fasadas yra pagamintas iš laminuotų medžio drožlių plokščių (LMDP), kurios yra atsparios pažeidimams, įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai - tai ženkliai prailgina baldo naudojimo laiką.

Baldai gaminami naudojant modernią aukštųjų technologijų įrangą ir aukštos kokybės medžiagas, atitinkančias Europos ir pasaulinius higienos ir aplinkosaugos standartus.

EXT-ANG - tai vaikų bei paauglių kambario baldų kolekcija, siūlome komplektuoti baldus patiems, arba pasirinkti jau mūsų paruoštą baldų komplektaciją. Visą baldų kolekciją rasite ČIA.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
white-craft-oak.jpg

Daug vietos

  Spintelė turi dureles, už kurių slepiasi trys lentynos, o spintelės apačioje įmontuoti trys erdvūs stalčiai.

white-craft-oak.jpg

Šviesus dizainas

 Dėl savo stiliaus, kokybės ir patrauklios kainos EXT-ANG yra vertinama daugybės klientų.

white-craft-oak.jpg

Balto Craft ąžuolo spalva

Ši spalva yra neabejotinai neutrali ir kasdieniška, turinti skandinavišką ir minimalistinį charakterį. 

Charakteristikos

Plotis (cm)
56
Gylis (cm)
40
Aukštis (cm)
191
Spalva
Šviesiai ruda
Medžiaga
LMDP
Baldo stilius
Modernus
Kojelės
Plokštė
Spintelės tipas
Pastatoma
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: