Prieškambario spinta MEB-BLU
Šviesiai rudos ir tamsiai rudos spalvų derinio didelė prieškambario spinta su veidrodžiu, lentynomis, batų dėže ir uždara erdve lauko drabužiams Bliuz

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Prieškambario spinta MEB-BLU

269,00 €

Šviesiai rudos ir tamsiai rudos spalvų derinio didelė prieškambario spinta MEB-BLI su veidrodžiu, lentynomis, batų dėže ir uždara erdve lauko drabužiams.

Turime sandėlyje
Pristatymas per 2-10 d.d.
Kiekis

Didelė erdvi ir labai talpi prieškambario spinta MEB-BLI su veidrodžiu, lentynomis, batų dėže ir uždara erdve lauko drabužiams.

Prieš išeidami iš namų visada norime pasižiūrėti kaip atrodome, tad atskirai ant sienos kabinti veidrodžio jau nebereikės, nes spintos viduje yra įmontuotas veidrodis.

Spinta erdvi, todėl sutalpinsite reikalingus daiktus, drabužius ir batus, todėl koridoriaus kambarys visada bus tvarkingas ir neapkrautas.

Sonoma spalva suteiks jaukumo ir gaivumo Jūsų prieškambariui, tuo tarpu tamsiai rudos detalės taps elegancijos, grakštumo prieskoniu interjere.

Naudodami tik aukštos kokybės medžiagas užtikriname Jums aukštą kokybę, komplekto ilgaamžiškumą bei patogumą.

Baldai pristatomi nesurinkti, dėžėse. Prie baldų yra pridedama surinkimo instrukcija, kuria vadovaujantis nesunkiai surinksite baldus.

Baldų valymui rekomenduojama naudoti drėgną skudurėlį ar popierinį rankšluostį, nenaudoti stiprių cheminių valiklių, išskyrus tuos, kurie skirti baldų valymui.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
14 Prekės

Charakteristikos

Plotis (cm)
170
Gylis (cm)
46
Aukštis (cm)
220
Spalva
Tamsiai ruda
Šviesiai ruda
Medžiaga
MDF
Durų skaičius
2
Stalčių skaičius
3
Gamintojas
Ukraina
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: