Spinta PIN-TUR

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Spinta PIN-TUR-036.1.77

449,00 €

Keturių durų spinta PIN-TUR su su dviem veidrodžiais, lentynomis ir erdve pakabinamiems drabužiams. Galimi du spalviniai variantai - Karelijos pušis arba Kanjono ąžuolas.

Turime sandėlyje
Pristatymas per 2-10 d.d.
Pasirinkite spalvą
  • Karelijos Pušis
  • Kanjono ąžuolas
Kiekis

Didelė, talpi ir patogi spinta PIN-TUR puikiai tiks modernaus, minimalistinio ar provanso stiliaus miegamuosiuose kambariuose.

Viduje yra didelė erdvė pakabinamiems drabužiams ir net vienuolika lentynų, kuriose susidėsite drabužius, patalynę, rankšluosčius ir kelionių reikmenis, pavyzdžiui lagaminą.

Du dideli veidrodžiai išorinėje durelių pusėje labai pravers renkantis aprangą - juose kasdien peržvelgsite savo išvaizdą.

Veidrodžiai ne tik atlieka savo tiesioginę funkciją, bet ir sukuria šviesos bei erdvės pojūtį, vizualiai padidina patalpą.

Dailiu ornamentu išraityta rankenėlė suteikia baldui subtilaus puošnumo.

Fasadas pagamintas iš laminuotos plokštės su dekoratyviu reljefu ir medienos spalvos efektu. Graži medienos tekstūra suteikia šilumos, kuria jaukią atmosferą.

Tokia plokštė atrodo stilingai, yra atspari įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai. Ją lengva prižiūrėti.

Spintą galite pasirinkti iš dviejų spalvų:

  • Karelijos pušis - tai šiek tiek šaltesnė, šviesiai pilka spalva, lengvai pritaikoma prie bet kokio interjero kambario.
  • Kanjono ąžuolas - tai šiltas rudas atspalvis, kuris suteiks jaukumo, šilumos pojūtį kambaryje.

Baldai pristatomi išmontuoti pakuotėse savarankiškam surinkimui. Baldai turi būti surinkti pagal pridedamą naudojimo instrukciją.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.
9 Prekės

Charakteristikos

Plotis (cm)
207
Gylis (cm)
65
Aukštis (cm)
220
Spalva
Ruda
Šviesiai pilka
Medžiaga
LMDP
MDF
Spintos tipas
Atveriamomis durimis
Durų skaičius
4
Gamintojas
Baltarusija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: