Spinta STO-WIE

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Spinta STO-WIE

589,00 €

Klasikiniu būdu atidaroma, keturių durų spinta STO-VIE su veidrodžiu ant vidurinių durų ir keturiais stalčiais.

Pristatymas per 4-6 savaites
Pasirinkite spalvą
  • Balta
  • Tamsiai pilka
  • Šviesiai pilka
Kiekis

Spinta STO-VIE - tai modernaus dizaino baldas, puikiai atspindintis dabartines interjero tendencijas ir siūlantis praktiškus tvarkos užtikrinimo sprendimus.

Simetriškas padalijimas į dalis, paprastos aliuminio rankenos ir vidurinėje dalyje esantis veidrodis - sukuria minimalistinį dizainą leidžiantį lengvai priderinti spintą prie kitų baldų Jūsų namuose.

Veidrodis išorinėje durelių pusėje ne tik pasitarnaus formuojant kasdienį stilių, bet ir padės vizualiai padidinti erdvę.

Viduje yra šešios talpios lentynos rūbams, du skersiniai pakabinamiems drabužiams ir net keturi stalčiai apatiniams rūbams ir smulkiems aksesuarams.

Sklandų spintos durų ir stalčių atidarymą bei uždarymą užtikrins visame pasaulyje žinomo „Hettich“ gamintojo furnitūra garsėjanti savo kokybe ir plačiai naudojama baldų pramonėje jau daugelį metų.

Veidrodis neabejotinai turės teigiamos įtakos optiniam erdvės padidinimui ir suteiks papildomo komforto renkantis ir derinant rūbus.

Galimybė pasirinkti iš trijų spalvų: baltos, platinos arba grafito - visos jos nepriekaištingai derės įvairiuose interjeruose ir papuoš namus.

Spintos konstrukcija tvirta, nes pagaminta iš 16 mm storio įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai atsparios laminuotos plokštės. Ją lengva prižiūrėti - pakaks nuvalyti dulkes drėgna šluoste.

Baldai pristatomi išmontuoti pakuotėse savarankiškam surinkimui. Baldai turi būti surinkti pagal pridedamą naudojimo instrukciją.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
208
Gylis (cm)
61
Aukštis (cm)
215
Spalva
Pasirinkimas iš paletės
Medžiaga
LMDP
Baldo stilius
LOFT
Modernus
Kojelės
Plastikas
Spintos tipas
Atveriamomis durimis
Durų skaičius
Keturių durų
Stalčių skaičius
4
Veidrodis
Yra
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: