Minkštasuolis Signal Onyx Tap.105
Suoliukas - pufas Signal Onyx juodas su chromuotomis kojelėmis

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Minkštasuolis Signal Onyx Tap.105

128,00 €

Elegantiškas ir žavus, klasikinio stiliaus, stačiakampio formos minkštasuolis Onyx su paminkštinimu ir dailia sidabro spalvos kojų konstrukcija.

Pasirinkite kampo pusę
Priedų suma:
pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Puošnumo jam suteikia vienspalvis veliūrinis apmušalas dekoruotas deimanto formos ornamentais ir įspaustomis sagutėmis.

Sagutės yra aptrauktos tuo pačiu audiniu. Jos atlieka ne tik dekoratyvinę funkciją, bet ir sutvirtina baldo apmušimą.

Veliūrinis audinys - tai kasdieniniam naudojimui pritaikytas, kokybiškas, malonus liesti ir trinčiai atsparus audinys, kuriam būdingas subtilus blizgesys pastebimas keičiantis apšvietimui.

Paminkštinta juodos spalvos sėdynė dailiai dera su kontrastingos sidabro spalvos pagrindu. Toks spalvų derinys puikiai tiks bet kokio stiliaus interjere.

Unikalios kojelės išdėstytos skersai viena kitos, užpildo tuščią erdvę ir užtikrina konstrukcijos stabilumą. Jos pagamintos iš metalo nudažyto chromo spalva.

Minkštasuolis gali būti naudojamas prie lovų, kurios neturi kojūgalio, kaip vieta daiktams pasidėti, kaip papildoma sėdimoji vieta ar atrama kojoms ilsintis ant sofos.

Jis atlieka ne tik sėdėjimo funkciją, bet yra ir labai svarbi interjero detalė, kuri suteikia Jūsų namų erdvei rafinuotumo ir prabangos.

Šis stačiakampio formos minkštasuolis Onyx puikiai tiks svetainėje, miegamajame, prieškambaryje, persirengimo kambaryje ar net viešbutyje.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
100
Plotis (cm)
46
Aukštis (cm)
48
Spalva
Chromas
Juoda
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Chromuotas plienas
Baldo stilius
Glamūrinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: