Stalas Signal Flip juodas

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Stalas Signal Flip juodas

135,00 €

Minimalistinio dizaino, praktiškas išskleidžiamas stalas Flip virtuvei ar svetainei.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Minimalistinio dizaino, praktiškas išskleidžiamas stalas virtuvei ar svetainei.

Kvadratinis stalas (80x80 cm) labai lengvai ir greitai išsiskleidžia į dvigubai ilgesnę stačiakampio (80x160 cm) formą, todėl galėsite sutalpinti kur kas didesnį svečių skaičių.

Svarbu tai, kad stalas neturi jokių papildomų įdėklų – išlankstant tiesiog pasukite stalviršį 90 laipsnių kampu ir atidarykite kaip knygą.

Kokybiški vyriai užtikrins sklandų stalo lankstymą, nes jų gamybai naudojamas labai tvirtas plienas.

Šviesaus artisano ąžuolo spalvos stalviršis pagamintas iš patvarios ir lengvai valomos laminuotos plokštės, atsparios įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai. Jį lengva prižiūrėti.

Tiesios ir tvirtos kojos užtikrina stalo stabilumą ir ilgaamžiškumą. Jos pagamintos taip pat iš laminuotos plokštės ir nudažytos juoda spalva, sudarančia kontrastą šviesiam stalviršiui.

Baldas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl tarnaus ilgus metus. Be to, jo paprastas dizainas niekada neišeis iš mados.

Šis nedidelis, išskleidžiamas stalas Flip atrodo moderniai ir yra lengvai pritaikomas daugelyje interjerų.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
80
160
Plotis (cm)
80
Aukštis (cm)
78
Stalviršio storis (mm)
1,8 cm
Stalviršio forma
Kvadratinis
Spalva
Juoda
Ruda
Medžiaga
MDF
Baldo stilius
Modernus
Funkcija
Pailginamas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: