Stalas Signal Brando
Stalas Signal Brando pilkas su ąžuolo spalvos kojom

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Stalas Signal Brando

235,00 €

Itin estetiškas ir praktiškas, medinis stalas Brando su ilgio reguliavimo funkcija, patiks žmonėms mėgstantiems klasiką ir minimalizmą.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Šis neutralios spalvos, reguliuojamo ilgio stalas Brando lengvai priderinama bet kokio stiliaus virtuvėje ar valgomajame.

Stalas turi po stalviršiu paslėptą įdėklą, kuris padidins stalą nuo 120 cm iki 160 cm ilgio, todėl visada turėsite daug vietos vakarieniaujant su artimaisiais, draugais ir svečiais.

Prie šio stalo neprailginto, patogiai susės 6 žmonės, o prailginus susės - iki 10 žmonių.

Stalviršis yra stačiakampė MDF plokštė su užapvalintais kampais, padengtas ąžuolo spalvos lukštu.

Natūralūs medienos lukštai – tai MDP ar MDF plokštė padengta plonu medienos sluoksniu, faneruote. Jie suteikia unikalią medžio tekstūrą, todėl yra tinkamas pasirinkimas kai interjere norima turėti dalelę gamtos.

Laminuota MDF plokštė pasižymi padidintu atsparumu dilimui bei yra atspari įbrėžimams, drėgmei ir aukštai temperatūrai. Ją lengva prižiūrėti.

Stalo rėmas pagamintas iš natūralios kaučiuko medienos, kuri pagal kietumą ir stabilumą primena ąžuolą. Yra ypač stipri ir atspari dėvėjimuisi, todėl iš jos gaminami kokybiški ir ilgaamžiai baldai.

Graži medienos tekstūra suteikia šilumos, kuria jaukią atmosferą, spinduliuoja harmoniją ir ramybę.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
120
160
Plotis (cm)
80
Aukštis (cm)
75
Stalviršio forma
Stačiakampis
Maksimali apkrova (kg)
80
Spalva
Ruda
Medžiaga
MDF
Mediena
Baldo stilius
Moderni klasika
Funkcija
Pailginamas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: