Žurnalinis staliukas Signal Kenzo A

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Kenzo A

179,00 €

Elegantiškas, glamūrinio stiliaus žurnalinis staliukas Kenzo A yra tikras meno kūrinys papuošiantis Jūsų svetainę.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Stačiakampis viršus pagamintas iš gintaro spalvos grūdinto stiklo, kuris puikiai dera prie auksinio rėmo, suteikia interjerui šilumos ir švytėjimo.

Grūdintas stiklinis viršus užtikrins ilgalaikį naudojimąsi, nes toks stiklas yra lengvai valomas bei atsparus įbrėžimams, o karštus indus galima dėti ant tokio stalviršio be baimės.

Įdomios formos rėmo konstrukcija su pusapvalėmis išpjovomis atrodo itin dekoratyviai, suteikia lengvumo, tačiau yra tvirta bei stabili.

Šis glamūrinio stiliaus žurnalinis staliukas Kenzo A bus ne tik namų puošmena, bet ir labai patogus baldas priimant svečius.

Didelis stalviršis suteiks pakankamai vietos ne tik kavos puodeliams pasidėti, bet ir skaniems užkandžiams ar gražioms dekoracijoms.

Šalia staliuko galite priderinti tos pačios kolekcijos konsolę Kenzo A - taip susikursite puošnų ir funkcionalų rinkinį pagyvinsiantį Jūsų interjerą.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
120
Plotis (cm)
60
Aukštis (cm)
45
Spalva
Auksinė
Permatoma
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Nerūdijantis plienas
Baldo stilius
Glamūrinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: