Žurnalinis staliukas Signal Mystic B

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Mystic B

156,00 €

Modernaus dizaino, apskritas žurnalinis staliukas Mystic B su juodos spalvos stikliniu viršumi apjuostu puošniu aukso spalvos apvadu.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Moderni, juodos spalvos stiklo ir auksinės spalvos metalo kompozicija nepriekaištingai atrodys bet kokiame šiuolaikiniame interjere.

Apskritas staliuko viršus pagamintas iš tvirto, įbrėžimams atsparaus grūdinto stiklo.

Stiklinis viršus atsparus drėgmei, temperatūros pokyčiams jį lengva prižiūrėti, taip pat jis ekologiškas, nes stikle nėra jokių kenksmingų medžiagų ar pavojingų cheminių junginių.

Grūdinimas padaro stiklą saugiu - duždamas ji pabyra nedideliais gabalėliais, o ne aštriomis galinčiomis sužeisti šukėmis.

Auksinės matinės spalvos kojų rėmas pagamintos iš metalo. Jis sutvirtintas lanku apačioje, todėl staliukas yra tvirtas ir stabilus.

Žurnalinis staliukas Mystic B bus ne tik interjero puošmena, bet ir praktiškas baldas, ant kurio pasidėsite įvairius daiktus – gėrimus, knygas, televizoriaus pultelį ar nešiojamąjį kompiuterį.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
82
Gylis (cm)
82
Aukštis (cm)
40
Spalva
Auksinė
Juoda
Medžiaga
Grūdintas stiklas
Metalas
Baldo stilius
Modernus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: