Žurnalinis staliukas Signal Harmony A

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Žurnalinis staliukas Signal Harmony A

125,00 €

Originalaus dizaino, stačiakampio formos žurnalinis staliukas Harmony A su stikliniu viršumi ir funkcionaliomis lentynėlėmis apačioje.

pristatymas 2024-08-08 - 2024-08-15
Kiekis

Dėmesį patraukia neįprastas lentynos panaudojimo sprendimas, nes ji turi paaukštintus šonus ir yra padalinta į keturis skyrius.

Skyriuose saugiai pasidėsite akinius, įvairią elektroniką, knygas, laikraščius ir kitokius daiktus reikalingus turėti po ranka. O jei turite kokią šaunią kolekciją, čia bus puiki vieta ją išeksponuoti!

Tokia lentyna ne tik atrodo labai dekoratyviai, bet ir padeda išlaikyti stiklinį stalviršį tvarkingą.

Stiklinio stalviršio privalumas – paprastas valymas. Be to, grūdintas stiklas yra labai tvirtas, atsparus įbrėžimams ir ant jo paviršiaus galėsite be baimės padėti karštus puodelius.

Paprasta rėmo konstrukcija pagaminta iš tvirto metalo, o lentyna - iš riešuto spalvos laminuotos plokštės.

Juoda spalva derinyje su riešuto spalva sukuria madingą ir patrauklų baldą, kuris visada atrodys moderniai ir šiuolaikiškai.

Šis žurnalinis staliukas Harmony A su stikliniu viršumi yra puikus baldas tiems, kurie mėgsta apsupti save originaliais daiktais.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Ilgis (cm)
110
Plotis (cm)
55
Aukštis (cm)
45
Spalva
Juoda
Tamsiai ruda
Medžiaga
Grūdintas stiklas
LMDP
Metalas
Baldo stilius
Modernus
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

Jums taip pat gali patikti

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: