Baro kėdė Signal Metro H-1

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Baro kėdė Signal Metro H-1 ąžuolinė

121,00 €

Industrinio stiliaus baro kėdė - taburetė žmonėms, vertinantiems minimalistinius sprendimus interjere. Kėdė su natūralios ąžuolo medienos sėdyne ir metaline kojų konstrukcija.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Industriniam stiliui būdingas griežtų formų metalo elementų derinimas su šiltu medžiu ir neutraliomis žemės spalvomis. Toks derinys sukuria unikalią atmosferą ir puikiai tinka mūsų moderniam pasauliui.

Šio stiliaus baldai ir interjero detalės erdvėms suteikia išskirtinumo ir laisvės pojūtį - tarsi išlaisvina erdvę iš nusistovėjusių standartų.

Medinis sėdynės viršus puikiai atrodo, nes pagamintas iš kokybiško natūralaus ąžuolo masyvo.

Tiesios kojos pagamintos iš tvirto plieno ir milteliniu būdu padengtos juoda matine spalva.

Integruota pėdų atrama padės atsisėsti ir pakilti nuo kėdės bei patogiai laikyti kojas sėdint.

Ši baro kėdė Metro H-1 yra fantastiškas, paaukštintos tradicinės taburetės pavyzdys, kuris atkreips visų tokio stiliaus gerbėjų dėmesį.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
35
Gylis (cm)
35
Aukštis (cm)
75
Spalva
Juoda
Ruda
Medžiaga
Mediena
Metalas
Baldo stilius
LOFT
Minimalizmas
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: