4 baldai į kuriuos verta investuoti
4 baldai į kuriuos verta investuoti

4 baldai į kuriuos verta investuoti

Įsigijote naują būstą ar įsirenginėjate savo namus? Baldų pirkimas gali būti įtemptas ir brangus procesas. Įrenginėjant namus, reikia suplanuoti ir apgalvoti daug dalykų – nuo spalvinės paletės pasirinkimo iki tinkamų baldų pirkimo ir jų išdėstymo tinkamoje vietoje. Prieš nuspręsdami, į kuriuos baldus investuoti, turite šiek tiek pagalvoti. Svarbūs veiksniai, tokie kaip naudingumas, biudžetas, erdvė ir, žinoma, estetika. Dalinamės keletu patarimų, į kuriuos baldus verta investuoti pirmiausia.

Atkreipkite dėmesį į tas erdves, kuriose praleidžiate daugiausiai laiko, pavyzdžiui, svetainė ir miegamasis. Prieš nuspręsdami dėl baldo proporcijos, visada atsižvelkite į erdvės dydį. Norėdami turėti harmoningą ir ramią erdvę, įsitikinkite, kad įvairūs elementai papildo vienas kitą, net jeigu jie ir priklauso skirtingiems stiliams.

Akcentinis konsolės staliukas, skirtas pademonstruoti sau brangius daiktus, nuotraukas rėmeliuose, vazas ar kt. - puikus aksesuaras Jūsų svetainei ar prieškambariui.

Plati, stilinga patogi sofa, kuri užtikrins komfortą, yra puikus pasirinkimas svetainei, vidutinio ir didelio dydžio namuose. Taip pat, galite papildyti ją pagalvėlėmis. Sekcijinės sofos puikiai tinka mažiems butams ir studijoms. Jos yra kompaktiško dydžio, tačiau patogios ir tinka tiek oficialiems, tiek neoficialiems susibūrimams. Sekcijinės sofos yra ne tik funkcionalios, bet ir ekonomiškos.

3. Visada rinkitės ergonomiškai suprojektuotą lovą su minkštais kraštais, kad galėtumėte gerai pailsėti po įtemptos dienos. Ideali lova yra ta, kuri yra visiškai apmušta audiniu ir neturi jokių kietų kraštų. Lova su patalynės dėže padvigubina savo paskirtį, todėl ji labiau tinka kompaktiškiems butams. 

4. Akcentinė kėdė - tai gali būti jaukus fotelis, ramiai įsitaisęs gerai apšviestame kampe. Tai suteiks Jūsų erdvei daugiau spalvų, taip pat stiliaus ir rafinuotumo. 

Baldai yra investicija, ypač kai kalbama apie pagrindinius Jūsų namų elementus. Investuokite į kokybiškus baldus, kurie ne tik puikiai atrodys, bet ir puikiai atitiks Jūsų poreikius bei ilgai tarnaus. Jei Jums reikia daugiau įkvėpimo, užsukite pas mus!

 

 

Add a comment

 (with http://)