Čiužinys EMM-EPS

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Čiužinys EMM-EPS

199,00 €

Dvipusis 22 cm aukščio čiužinys EMM-EPS - tai vidutiniškai kietas čiužinys su Smart Pocket spyruoklių bloku, pagamintas iš elastinės aero putos ir termo pluošto.

Turime sandėlyje
Pristatymas per 2-10 d.d.
Pasirinkite čiužinio dydį
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

1. Urmo miestelyje, Žalioje galerijoje, 6 salėje; 2. Ringuvos g. 51A, Kaunas

Čiužinys tinkamas skirtingų svorio kategorijų žmonėms. Specialus spyruoklių blokas Smart Pocket spyruoklės - išgauna optimalų apkrovimą skirtingų spyruoklių vijų dėka. Elastinių aero putų naudojimas pašalina bet kokį kraujagyslių suspaudimą, kas yra pasikartojančių nugaros skausmų ženklas. Tinka osteochondrozės rizikai mažinti.

Užvalkalas - patvarus žakardas, daigstytas su klima pluoštu.

Čiužinys pagamintas iš elastinės aero putos, termo pluošto.

Elastinės aero putos - Novatoriška medžiaga. Ji yra labai lengvos tekstūros, bet turinti labai svarbų vaidmenį stuburo anatominės atramos įgyvendinime. Tai ypatingai elastingos putos, kurios sudarytos iš mikro ląstelių, maloniai apgaubia kūną ir sukuria malonų ir sveiką mikroklimatą miego metu. Putos tolygiai paskirsto drėgmę po visą čiužinio paviršių ir išstumia ją į lauką. Orui pralaidi ir hipoalerginę medžiaga turinti puikiais profilaktines savybes, kurioje nesikaupia statinė elektra.

Kišeninių spyruoklių sistema Smart - Priklausomų spyruoklių sistemos dėl savo konstrukcijos ypatumų turi padidintą atsparumą apkrovoms ir taip vadinamąjį laipsnišką standumą: didinant spyruoklės apkrovimą, didėja ir atsparumas spaudimui. Tai lemia optimalų palaikymą ir tolygų kūno masės paskirstymą. Tokio tipo spyruoklių blokas palaiko natūralią stuburo padėtį. Pagrindiniai šių spyruoklių privalumai: Neribotas svoris, ilgas tarnavimo laikas, absoliutus komfortas.

Čiužinys atlaiko iki 150 kg. svorį.

Kietumas: 4/5.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

11 Prekės

Charakteristikos

Aukštis (cm)
22
Maksimali apkrova (kg)
150
Medžiaga
Aero puta
Termo pluoštas
Čiužinio kietumas
Vidutinio kietumo
Skalbiamas užvalkalas
Ne
Gamintojas
Ukraina
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: