Čiužinys Rojal Liuks

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Čiužinys Rojal Liuks

139,00 €

25 cm aukščio dvipusis čiužinys Rojal Liuks. Čiužinys turi Žiema-vasara funkciją, nuimamą užvalkalą, atlaiko iki 180 kg svorį.

Turime sandėlyje : Paskutinė prekė
Pristatymas per 2-10 d.d.
Pasirinkite čiužinio dydį
Kiekis

Apžiūrėkite artimiausiame baldų salone:

Ringuvos g. 51A, Kaune

Anatominis dvipusis aukščiausios kokybės čiužinys su modernia "AirFlow" aeracijos sistema viduje. Išskirtinis Royal Liuks čiužinio bruožas yra jo aukštis (storis). Būtent šis rodiklis, kaip ir čiužinio užpildymas, turi įtakos teisingam stuburo apkrovos pasiskirstymui.

Spyruoklinis blokas. Čiužinys pagamintas iš ANTINOISE Pocket spyruokliniu bloko, pagaminto naudojant naujausią aukštųjų technologijų, visiškai automatizuotą vieno iš pirmaujančių pasaulio gamintojų įrangą. ANTINOISE spyruoklinis blokas suteikia anatominę atramą kiekvienai jūsų kūno vietai. Spyruoklės yra vidutinio kietumo, 190 mm aukščio, supakuotos į atskirus 95 mm aukščio maišelius, veikiant slėgiui jos yra suspaustos, suteikiančios reikiamą elastingumo ir standumo rezervą. Kiekviena spyruoklė susispaudžia nepriklausomai nuo kitų. Šis spyruoklinis blokas suteikia taško elastingumą ir kūno atramą, atitinkančią apkrovą. Kaip izoliacinis sluoksnis tarp spyruoklių bloko ir čiužinio užpildų naudojama didelio tankio medžiaga „SPUNBOND-PROTECT“, kuri sumažina trintį tarp dengiamųjų sluoksnių ir čiužinyje esančio spyruoklių bloko, apsaugo gaminį nuo susidėvėjimo.

Minkšti užpildai. Kokoso pluošto sluoksnis kartu su 10 mm natūraliu lateksu užtikrina patikimą kūno atramą ir suteikia papildomo standumo vienai čiužinio pusei. Kitoje čiužinio pusėje yra itin elastingos padidinto elastingumo 25 mm aukščio poliuretano putos gaminamos naudojant unikalią „Wave“ pjovimo sistemą. Šios pusės čiužinio paviršius yra vidutinio kietumo. Dėl skirtingo kietumo šonuose miegamąjį paviršių galite pasirinkti pagal savijautą ir nuotaiką. Be to, vidutinio kietumo čiužinio pusė sušildys šaltomis naktimis, o kieta – maloniai pailsės karštais vasaros mėnesiais.

Čiužinys turi 11 komforto zonų. Kietoji pusė (zona) kokoso užpildo šone tolygiai paskirsto apkrovą visame čiužinio paviršiuje. Kūno svoris yra tolygiai paskirstytas ant čiužinio paviršiaus, o tai suteikia patogiausią atramą kūnui, todėl nereikia dažnai keisti miego padėties. Papildomos 5 standumo zonos, suformuotos unikalia zonine pjovimo sistema iš itin elastingų padidinto elastingumo poliuretano putų, užtikrina natūralią stuburo padėtį.

Čiužinio gamybai naudojamos putų poliuretano putos yra sertifikuotos CertiPUR. Tai rodo gaminio ekologiškumą ir saugumą.

Specializuotoje Baltarusijos Respublikos bandymų laboratorijoje čiužinys buvo išbandytas dėl spyruoklių patvarumo ir minkštųjų elementų susitraukimo. Remiantis bandymų rezultatais, yra čiužinio atitikties saugos standartams deklaracija. Čiužiniai atlaikė 29 000 būgno riedėjimo ciklų. O mūsų pačių laboratorijoje atlikti bandymai parodė, kad čiužinys atlaikė 30 000 ciklų su 180 kg apkrova. Tai garantuoja ilgą gaminio tarnavimo laiką.

Prabangus nuimamas užvalkalas su funkcija „Žiema-vasara“ pagamintas atsižvelgiant į naujausias Europos dizaino tendencijas, turi papildomą vėdinimo sistemą - 3D aeratoriaus tinklelį aplink čiužinio perimetrą ir turi masažo efektą, kuris pasiekiamas. specialia dygsniavimo sistema ir komponentais.

3D AirFlow tinklelis, esantis aplink visą gaminio perimetrą, buvo sukurtas naujoviškai, atsižvelgiant į visus veiksnius, turinčius įtakos čiužinio vėdinimo savybėms. Dėl ypatingos struktūros jis padeda efektyviai cirkuliuoti orui čiužinio viduje. Šios struktūros dėka AirFlow 3D aeratoriaus tinklelis apsaugo čiužinį nuo susikaupusių dulkių ir drėgmės pertekliaus vidiniuose sluoksniuose bei pluoštų centre, taip pat sukuria ir palaiko reikiamą mikroklimatą, kuris turi įtakos kokybiškoms miego sąlygoms.

Čiužinio užvalkalas yra minkštas trijų sluoksnių audinys. Pirmajam sluoksniui naudojami dviejų tipų audiniai. COMFORT GREY audinys yra lengvas ir lygus su prabangiu blizgesiu. Jis gerai sugeria drėgmę ir turi gerą šilumos laidumą, todėl karštu vasaros sezonu ant jo patogu ilsėtis. COMFORT WHITE audinys yra elastingas ir minkštas. Malonus liesti ir gerai šildo šaltuoju metų laiku.

Antrasis sluoksnis yra labai elastingas poliuretano putplastis. Tai suteikia komforto ir patogumo miegamajai zonai. Paskutinis trečiasis sluoksnis – didelio tankio neaustinė medžiaga „SPUNBOND-PROTECT“, kuri apsaugo gaminį nuo susidėvėjimo.

Čiužinio užvalkalas yra nuimamas. Užtrauktukas yra aplink viso čiužinio perimetrą, kad būtų lengviau prižiūrėti ir skalbti. Tai leidžia išlaikyti savo miegamąją vietą švarią ir higienišką.

Aukščiausios kokybės čiužinys "Royal Lux" - aukštos technologijos ir unikalus funkcionalumas!

Čiužinio aukštis 25 cm.

Čiužinys atlaiko iki 180 kg.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

2 Prekės

Charakteristikos

Aukštis (cm)
25
Čiužinio dydis
90x200 cm
120x200 cm
140x200 cm
160x200 cm
180x200 cm
Maksimali apkrova (kg)
180
Medžiaga
Kokoso sluoksnis
Natūralus lateksas
Poliuretano putos
Spyruoklės
Pocket
Čiužinio kietumas
Kietas
Vidutinio kietumo
Čiužinio savybės
11 komforto zonų
Air Flow
Masažo efektas
Žiema/vasara
Skalbiamas užvalkalas
Taip
Gamintojas
Baltarusija
Garantija
24 mėn.
Komentarai (0)

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Customers who bought this product: