Vaikiškas fotelis Signal Lili Velvet Bluvel 86

Radai pigiau?

Susisiek su mumis

Vaikiškas fotelis Signal Lili Velvet Bluvel 86

242,00 €

Prabangus, glamūrinio stiliaus vaikiškas fotelis Lili Velvet taps tikra puošmena mažojo princo ar princesės kambaryje.

pristatymas per 2-3 savaites
Kiekis

Puošnumo jam suteikia vienspalvis veliūrinis apmušalas bei atlošas dekoruotas deimanto formos ornamentais su įspaustais žvilgančiais kristalais.

Baldas aptrauktas kokybišku, maloniu liesti ir trinčiai atspariu veliūriniu audiniu, pritaikytu kasdieniniam naudojimui. Jis lengvai valosi, nesiglamžo, yra atsparus dilimui.

Audinys padengtas specialiu apsauginiu hidrofobiniu sluoksniu, kuris neleidžia skysčiams susigerti į audinį, tad išbėgusią arbatėlę lengvai nuvalysite sausa šluoste.

Ypatingos elegancijos suteikia dailiai išlenktos sidabro spalvos kojelės pagamintos iš nerūdijančio plieno.

Šiek tiek žemesnis kėdės aukštis leis vaikui patogiai atsisėsti, o minkšta sėdynė ir ergonomiškas atlošas užtikrins komfortišką sėdėjimą.

Šis vaikiškas fotelis Lili Velvet suteiks karališko žavesio jūsų vaiko kambariui, kuriame bus smagu skaityti stebuklingas istorijas.

..nuo klasikos iki glamūro - viskas Jūsų patogumui ir Jūsų namų jaukumui!  

Signal Meble yra ne tik pirmaujanti baldų importuotoja ir platintoja pasaulyje – tai tradicijas ir ilgametę patirtį turinti šeimos įmonė, kuri sėkmingai tiekia modernius ir funkcionalius interjero dizaino sprendimus nuo 1992 m. Šis prekės ženklas buvo sukurtas gero dizaino entuziastams ir interjero dizaineriams, ieškantiems kompromiso tarp madingos estetikos, patrauklios kainos ir aukštos kokybės.

Dėl ekrano savybių, naudojamo apšvietimo ir kitų techninių priežasčių nuotraukoje matomas baldų atspalvis ir atspalvis realybėje gali skirtis.

Charakteristikos

Plotis (cm)
69
Gylis (cm)
65
Aukštis (cm)
81
Sėdimosios dalies aukštis (cm)
36
Sėdimosios dalies gylis (cm)
45
Spalva
Mėlyna
Sidabrinė
Audinys
Veliūras
Medžiaga
Kristalai
Metalas
Poliuretano putos
Baldo stilius
Klasikinis
Gamintojas
Lenkija
Garantija
24 mėn
Komentarai (0)

4 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: